Bemutatták az Oppo Reno 2 mobilokat

0

Végre bemutatkozott az Oppo Reno 2 széria, ám sajnos a három új készülékből egyik sem lett igazi csúcsmodell, és az előző generációban debütált periszkópos zoom kamera sem köszönt vissza.

Az Oppo Reno 2, az Oppo Reno 2 Z és az Oppo Reno 2 F is egy 6,53 colos AMOLED kijelzővel bír, ami szinte teljesen kávamentes, és notch sincs rajtuk, ám a pop-up kamerás megoldásokban van némi eltérés. Ami még megegyező, az az akkumulátor, mindhárom mobil 4000 mAh-s teleppel bír, ami támogatja a gyártó VOOC 3.0 gyorstöltési metódusát. Szintén közös pont a négy darab hátlapi kamera, ám szenzorok terén már vannak különbségek.

Oppo Reno 2

Oppo Reno 2

Az Oppo Reno 2-t a Snapdragon 730G hajtja 8 GB RAM és 256 GB tárhely társaságában,  és a készülék tetején egy cápauszonyszerű motorikus kamera található, ami egy 16 MP-es szenzort rejt.

A hátlapi quad kamera fő szenzora egy Sony IMX 586, a rekeszértéke f/1.7 és van hozzá OIS. A másodlagos egység egy 8 MP-es ultraszéles látószögű kamera, a harmadik pedig egy 13 MP-es telefotó kamera, aminek a beharangozott 20x-os zoomja csak digitális. Hibrid zoomból 5x a maximális, a valódi optikai zoom pedig 2-3x lehet. És akkor van még egy negyedik kameránk is, ami egy egyszerű 2 MP-es monokróm szenzort használ, ez elvileg a portréfotókhoz kell.

Az Oppo Reno 2 átszámolva 515 dollár körüli áron lesz kapható szeptember második felétől.

Oppo Reno 2 Z

Az Oppo Reno 2 Z-t már egy MediaTek processzor, a Helio P90 hajtja, amihez itt is 8 GB RAM és 256 GB tárhely jár. A pop-up kamera hagyományosabb kivitelű, de ugyanazt a 16 MP-es szenzort rejti.

A hátlapon maradt a 48 MP-es Sony kamera, ám nincs OIS, és a telefotó kamera is eltűnt, helyette egy második 2 MP-es egységet kapunk.

A mobil szeptember 6-án jelenik meg, átszámolva 420 dolláros áron.

Oppo Reno 2 F

Az Oppo Reno 2 F a legolcsóbb modell, ezt a Helio P70 hajtja, ami egy erősebb középkategóriás megoldás. A 8 GB RAM itt is maradt, de 128 GB-ra csökkent a tárhely mérete, ami persze még mindig elég tisztességes.

A normál pop-up kamera itt is egy 16 MP-es szenzort rejt, a hátlapi 48 MP-es fő érzékelő azonban a Sony helyett valószínűleg a Samsung gyártmánya, és itt sincs OIS. A másik három kamera megegyezik a Z verzióval.

A készülék csak novembertől lesz kapható, egyelőre ismeretlen áron, de olyan 300-350 dollár között lehet majd.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid