Hatalmas aksival jön a Samsung Galaxy M20s és M30s

0

Ameddig nem történik forradalmi változás az okostelefonos akkumulátorok világában, addig az egyre nagyobb aksik beszerelése, illetve a különböző gyorstöltési metódusok alkalmazása marad alternatíva gyanánt. A Samsung e filozófiát követve hamarosan két valóban méretes teleppel ellátott mobilt dob majd piacra a Galaxy M20s és a Galaxy M30s képében – derült ki a legújabb értesülésekből.

Az előző hónap végére elkezdtek olyan pletykák szárnyalni, melyek szerint a Samsung egy olyan okostelefonon dolgozik, amelynek belsejében 6000 mAh kapacitású akkumulátor végezheti a hardveres összetevők energiaellátását. A mobil a Galaxy M20 folytatása lesz (M20s), az SM-M207 modellszámot viseli, az aksi termékkódja pedig EB-BM207ABY. Emellett érkeztek hírek az SM-M307 modellszámú Galaxy M30s-ről is, ami szintén ekkora aksit kap.

Most pedig feltűnt az interneten egy hivatalos kedvcsináló, amely megerősíti ezeket a szóbeszédeket. A feltételezések szerint az előzetes képen az említett mobilokra, vagyis a Samsung Galaxy M20s-re és az M30s-re utalnak. A plakáton látható “Get ready to #GoMonster” szlogen szintén azt jelzi, hogy a készülékek brutális kapacitású akkumulátorral jönnek. Egyébként ezek lesznek az eddigi legnagyobb aksival szerelt Galaxy telefonok, hiszen eddig az 5000 mAh-s M20 és M30 volt a két rekorder.

Samsung Galaxy M20

A Galaxy M30s-ről egyébként már tudni elég sok részletet, 6,4 colos Full HD+ kijelzővel, Exynos 9610 processzorral, 4 vagy 6 GB RAM-mal, 48 MP-es fő szenzort használó tripla kamerával és 25W-os gyorstöltéssel jöhet a 6000 mAh-s aksi mellett.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid