144 Hz-es kijelzővel jön a következő Nubia Red Magic telefon

0

A gamer okostelefonok úgy látszik még mindig velünk vannak, pedig sokan nem jósoltak nagy jövőt a termékkategóriának. Ráadásul ezek a készülékek egyre durvább jellemzőkkel bírnak, igaz, bizonyos vélemények szerint teljesen feleslegesen. A Nubia brand koponyái, akik már letettek ezt-azt a műfajban, dolgoznak a következő játékokra kiélezett telefonjukon, ami gamer laptopokat idéző képfrissítési rátával rendelkező képernyővel debütálhat. 

A Nubia Red Magic következő iterációja olyan kijelzőt kap, aminek már 144 Hz-es képfrissítése lesz, és a hír nem holmi pletyka, egyenesen a márka első emberétől származik. A vezérigazgató a Weibo oldalán tett közzé egy posztot, amiben egy képernyőmentés is látható az új telefon menüjéről. A beállítások között már szerepel a 144 Hz-es opció is, további más lehetőségek mellett, így elérhető lesz a 90, illetve a 120 Hz-es képfrissítés is.

A rangos úriember a mobilra Nubia Red Magic 5G-ként hivatkozott, ami azt jelenti, hogy a szóban forgó okostelefon már támogatni fogja a legújabb telekommunikációs szabványt, bár ez egyáltalán nem meglepő, hiszen egyre több gyártó ugrik fel az 5G vonatra. Ni Fei, a Nubia brand vezetője korábban felfedte, hogy az új zászlóshajó három hátlapi kamerával, valamint Qualcomm Snapdragon 865 lapkakészlettel fog érkezni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid