Fotókon a Xiaomi Mi 10

0

Úgy tudni, hogy a Xiaomi Mi 10 a következő hónapban kerülhet bemutatásra, és már egész sok mindent hallottunk a készülékről, most pedig megérkeztek az első fotók is.

Az elmúlt 24 órában több állítólagos fotón is felbukkant a Xiaomi Mi 10, vagy annak Pro változata, egyelőre nem tudni, hogy külsőleg miben tér majd el a két verzió. Kezdjük is mindjárt két olyan képpel, amelyek elég valódinak tűnnek:

A dizájn alapvetően nagyon hasonlít a Mi Note 10-re, ami nem is meglepő, marad tehát a szinte már minimálisra vékonyított keret, valamint a hajlított AMOLED kijelző. A csepp alakú notch azonban eltűnik, helyette egy kameralyukba kerül az előlapi szenzor.

A következő kép egy hivatalos sajtóképnek tűnik, ez is simán lehet valódi, hiszen teljesen megegyezik az itt látható kinézet a fenti fotókkal.

Végül mutatunk két másik fotót, ezek szivárogtak ki elsőként, és sok helyen le is hozták őket, de a valódiságuk már megkérdőjelezhető, az sem kizárt, hogy egy Mi Note 10-ből photoshoppolták őket.

A fentebbi képek mindenesetre hitelesnek tűnnek, ez az alsó kettő pedig vagy valódi, vagy nem, ez majd kiderül. A lényeg, hogy alapvetően már ismert a Mi 10 (vagy Mi 10 Pro) dizájnja, ami teljesen megfelel a 2020-as trendeknek.

A Mi 10 egyébként egy 90 Hz-es kijelzőt kaphat, a Mi 10 Pro pedig 120 Hz-eset, és mindkét készülék 5G-s lesz a Snapdragon 865 lapkának köszönhetően. Egyes pletykák szerint a Xiaomi be szeretné előzni a Samsungot, vagyis már február 11-e előtt bemutatnák az új csúcsmodelleket, de ha ez nem is történik meg, legkésőbb a február végi MWC-n biztosan találkozunk a készülékekkel.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid