15 perc alatt feltölthető lesz az új OPPO csúcsmobil

2

Az okostelefonok relatív gyenge üzemideje egy régóta fennálló probléma, amire egy remek alternatív megoldás a gyorstöltés. A mai csúcsmobilok többsége fél óra alatt 50-70%-ra tölthető, ami sokszor jól jöhet, az OPPO megoldása azonban ennél sokkal többet kínál.

A kínai gyártó VOOC megoldása eddig is a legjobb volt a piacon, a februári MWC-n azonban bemutatták a továbbfejlesztett Super VOOC gyorstöltést, ami már szinte hihetetlen sebességre képes: egy 2500 mAh-s akksi 15 perc alatt 100%-ra tölthető vele. Akkor azonban még csak találgatások voltak azzal kapcsolatban, hogy mikor érkezik az első készülék, ami támogatja ezt a technológiát.

Most kiszivárgott néhány fotó, közöttük egy OPPO Find 9 reklám részlete, ami arra utal, hogy az új csúcsmodell valóban teljesen feltölt majd 15 perc alatt. Ez talán azt jelenti, hogy a telep 2500 mAh-s lesz, ami nem túl nagy, de idő közben fejlődhetett a technológia, így bármi lehetséges.

oppo-find-9-super-vooc

A Find 9 alapmodellje Full HD kijelzővel, Snapdragon 820 processzorral, 3 GB RAM-mal, valamint 16 és 4 megapixeles kamerapárossal jöhet, de állítólag lesz egy QHD kijelzővel és 4/6 GB RAM-mal szerelt variáns is.

oppo-find-9-leak

Hogy pontosan mikor mutatják be a készüléket, azt sajnos még nem tudjuk, de remélhetőleg már a nyár folyamán lehull a lepel az OPPO Find 9-ről.

forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid