Tegra X1-gyel jöhet az új Nvidia Shield Tablet

0

A két évvel ezelőtt útjának indított Nvidia Shield Tablet megélt két inkarnációt, és már közeleg az ideje egy újabb kiadásnak. AZ FCC hivatalának dokumentumai szerint hamarosan meg is érkezik a várva várt új modell. 

Az FCC a TENAA észak-amerikai megfelelője, és a feladata az, hogy különféle certifikációs eljárásokon keresztülvigye az adott termékeket, majd utána engedélyezze a kereskedelmi forgalomba kerülést.

Sajnos túl sok részletet nem tett közzé a tanúsítványiroda, de azt tudjuk, hogy kétcsatornás Wi-Fi támogatást fog kapni a ketyere (2.4 GHz és 5 GHz Wi-Fi 802.1ac). A méretekről is van leírás, nagyon úgy tűnik, hogy marad a 8 colos megjelenítő.

Nvidia-Shield-X1-Android-Tablet

Egy Nvidia fórumos illető egyéb információkat is tudni vél a készülékről, amelynek adatait Android TV kódok között látta meg. A “Hawkeye” álnéven futó masina Tegra X1 lapkát kaphat, 3 GB RAM-mal és 32 GB belső tárhellyel karöltve. A képernyő felbontása 1920×1200 pixel lehet, ami kicsit kiábrándítóan hangzik, de nyilván a fenti értesüléseket érdemes némi fenntartással kezelni.

DroidGamers

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid