16 GB RAM-mal is kérhető lesz a Samsung Galaxy S21 Ultra

0

Már rengeteg minden kiderült a Galaxy S21 modellekről, legutoljára a pontos európai árak szivárogtak ki, most pedig egy rövidebb hír érkezett arról a variánsról, ami valószínűleg a legütősebb lesz az összes közül.

A három modellből (S21, S21+ és S21 Ultra) természetesen az Ultra lesz az igazi csúcs, ez kapja a legjobb kamerákat, üvegből lesz a hátlapja, a kijelzője pedig QHD+ felbontású lesz adaptív 120 Hz-es képfrissítéssel. Természetesen több kiszerelésben is kiadják, és az egyik ismert szivárogtató szerint a legdurvábban 16 GB RAM és 512 GB tárhely lesz.

Abba mondjuk bele sem merünk gondolni, hogy mennyibe kerül majd ez a modell, hiszen már a Galaxy S21 Ultra alap verziója is 1399 euró (~504 ezer Ft) lesz a kontinensünkön. Persze az is lehet, hogy a 16 GB-os kiszerelés meg sem jelenik majd nálunk, így egyelőre fölösleges aggódni az ára miatt.

A Galaxy S21 széria bemutatójáig egyébként már egy hét sincs, ugyanis január 14-én leplezik le a készülékeket. Az ezzel kapcsolatos részleteket itt találod.

Forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid