18:9-es kijelzővel és izmos kamerákkal jön a Vivo X20

0

A kínai Vivo következő nagy dobása az X20 lesz, amelynek végre kiderült mikor tartják a hivatalos bemutatóját. A szerkezet leleplezés szeptember 21-én lesz, az értesülés forrása pedig merőben hivatalos, hiszen maga a cég tette közzé a dátumot egy Weibo poszt formájában. 

Az alább megtekinthető kedvcsináló képet tehát a cég hivatalos Weibo oldalán osztották meg, rajta pedig ott van a jeles esemény időpontja is.

És hogy mire számíthatunk az érkező készülék kapcsán? Az eddig összegyűjtött információk alapján egy decens hardveres kiépítéssel bíró prémium okostelefonról beszélhetük. A telefon burkolata alatt egy Qualcomm Snapdragon 660 lapkakészlet végzi majd a dolgát, amelyet nem kevesebb, mint 6 GB RAM egészít ki. A telefon kijelzőjének képátlója 5.8 hüvelyk, a felbontás pedig 2160×1080 lesz, azaz 18:9-es a képarány.

Kiszivárgott fotón a készülék és annak szoftvere

A telefon kamerái sem lesznek gyengék, a hátlapra egy 24 megapixeles duál kamerakészlet kerül, míg a kijelző felőli oldalon egy szintén 24 megapixeles szenzor foglal majd helyet. A készülék belsejében egy 3500 mAh kapacitásssal bíró akkumulátor látja majd el az apró hardverelemeket energiával. A telefonon Android 7.1.1 Nougat fog gyárilag futni.

Végül, de nem utolsó sorban érdemes megemlíteni a telefon különleges feloldási módját, ami a Face Wake névre hallgat. Az arcfelismerésen alapuló biztonsági protokoll elvileg szélvészgyors lesz, alig 0.1 másodperc szükséges ahhoz, hogy beazonosítsa a telefon tulajdonosát.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid