Az egyik legjobb eddigi mobilos kamerát kaphatja a Huawei Mate 10

0

Kiderült egy rakat friss információ a hamarosan érkező Huawei Mate 10 modellekről, és már csak azért is érdemes végig olvasni a cikket, mert ezúttal egy nagyon megbízható személy a forrás.

Az egyik legismertebb mobilos kiszivárogtató, Evan Blass árulkodott a Mate 10-ről, pontosabban annak két variánsáról. Az egyik modell “Blanc” kódnéven fut, ez egy 5.99 colos IPS kijelzőt kap, mégpedig 18:9-es képaránnyal és 2880×1440 pixeles felbontással. Ez leht a korábban pletykált szinte keret nélküli Mate 10 Pro, amelyről az is kiderült, hogy a hátlapi kamerája f/1.6-os apertúrát kap, azaz rengeteg fény beengedésére lesz képes (eddig egyedül az LG V30-nak van szintén f/1.6-os kamerája). Egyébként egy duál megoldásról van szó természetesen, ami egy 20 és egy 12 megapixeles szenzorból áll.

A kép csak illusztráció

A már említett modellben a Kirin 970 fog dolgozni 6 GB RAM társaságában, a belső térhely pedig 64 vagy 128 GB-os lehet változattól függően. További említésre méltó jellemző az IP68-as vízállóság, illetve az Android 8.0-ra épülő szoftver. A Mate 10 Pro megjelenése decemberben várható.

Ezen kívül említésre került egy másik, “Alps” kódnevű készülék is, ami 5.88 colos, 2560×1440 pixeles IPS kijelzővel, valamint 4 GB RAM-mal érkezik. Ez állítólag Mate 10 Lite néven jön.

A széria bemutatója október 16-án lesz, így hivatalos infókkal majd csak akkor tudunk szolgálni.

forrás: VentureBeat

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid