Már rendelhető a Homtom S8

0

A Samsung Galaxy S8 nagyon szép formatervet kapott, így nem véletlenül másolja sok gyártó. Akinek tetszik a készülék, de sokallja az árát, annak most bemutatunk egy remek olcsó alternatívát.

Ha valami jól sikerült, azon ne akarjunk változtatni – vallják ezt a kínai gyártók, akik rendszerint valamelyik ismert készülék külsejét veszik alapul. A Homtom S8 esetében sincs ez másképp, hiszen elég ránézni, és mindenkinek kimondatlanul is ugyanaz fog az eszébe jutni.

A Homtom mobilja meglehetősen jól néz ki a képek alapján, elölről szinte egy az egyben átvették a Samsung telefonjának formáját. A fémkeretbe foglalt üveg minden élen 2.5D kerekítést kapott, ezzel kényelmes fogást biztosítva. Elöl 18:9 arányú kijelzőt kapunk, alul és felül fellelhető minimális kávával.

A kijelző 5.7 colos, és a formátum miatt a HD felbontás szélesített változatát kapjuk 720*1440 pixellel. Az MTK6750T 8 magos chipjére esett a készítők választása, mellé pedig 4 GB rendszermemóriát kapott az S8. Háttértárból 64 GB-ot kapunk, ami akár egy 128 GB-os memóriakártyával is megnövelhető.

Hátul Sony gyártmányú duál kamerát találunk, egy 16 megapixeles optikával felszerelve, amit egy 5 megapixeles segédkamera támogat. Elöl egy 13 megapixeles változat teszi a dolgát, amely a Beauty effekttel megtámogatva minőségi szelfiket ígér.

Akkumulátorból egy 3400 mAh-s került a telefonba, amivel a szokásos 2 napos moderált használatra számíthatunk. Szerencsére támogatott az itthon használatos 800 Mhz-es LTE sáv, és megkapta a szokásos extrákat is az S8. Hátul elhelyezkedő ujjlenyomat-olvasóval, Android 7.0 rendszerrel, gyorstöltéssel, gesztus alapú vezérléssel teszi kényelmesebbé a mindennapos használatot.

A jó hír, hogy a Homtom S8 most kedvezményesen beszerezhető a Tomtop webshopjából. Az S8 klón a DSHTS82 kuponkóddal most még olcsóbban megvásárolható ezen a linken. Az akciós kuponnal elérhető 160 dolláros ár nettó 41 ezer forintnak felel meg, amiért egész jó vételnek tűnik a készülék.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid