Hivatalos: jövőre jön a Samsung hajlítható telefonja

0

A Samsung még az új iPhone-ok bemutatója előtt tett egy nagy bejelentést, miszerint jövőre jön az első valódi hajlítható telefonjuk!

Sok pletykát hallhattunk már arról, hogy mikor érkezhet a dél-koreai gyártó első hajlítható kijelzős mobilja, viszont ez az első alkalom, hogy hivatalosan is szó esik a Samsung ilyen irányú terveiről. A mobilos részleg vezetője, DJ Koh árulta el egy sajtótájékoztatón, hogy jövőre tervezik piacra dobni a különleges újdonságot.

DJ Koh bemutatja a Note 8-at

Az sajnos nem derült ki, hogy pontosan mely készülékről van szó, de nem túl valószínű, hogy már a Galaxy S9 megkapná a hajlítható kivitelt. A Galaxy Note 9-re már nagyobb az esély, de az is lehetséges, hogy egy teljesen új modellt kapunk, ami esetleg a Note 9 mellett debütál majd.

Koncepció

Az újdonságot minden bizonnyal teljesen ketté lehet majd hajtani, így egy tablet méretű készüléket akár zsebre is tudunk tenni, ami azért valljuk be, nem hangzik rosszul. Korábban már több ilyen Samsung szabadalom is kiszivárgott, de konkrétumokat most még nem igazán tudunk.

via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid