Meglepő eredménnyel zárult az Essential Phone ejtéstesztje

0

Andy Rubin szupertelefonja végre kapható már az Egyesült Államokban és Kanadában, de az Essential Phone nem feltétlenül nyerte el mindenki tetszését. A szervizesek például abszolút szerelhetetlennek tartják, így aztán nem meglepő, hogy mások letesztelték azt, hogy mit bír a készülék, ha fizikai behatásokról van szó. Az eredmények elég meglepőek lettek.

Természetesen az elkövető ismételten a JerryRigEverything YouTube csatorna tulajdonosa, Zack, akit már jól ismerünk a különféle karcolás, égetés, és egyéb strapatesztek okán. Az úriember munkásságát még nézni is rossz, de valahol megvan a maga haszna. Általában egyébként nem szokott ejtésteszteket csinálni, de most az Essential Phone kedvéért kivételt tett. Az ok egyszerű: a készülékhez felhasznált anyagokkal nem sűrűn szoktunk okostelefonokban találkozni, Rubin mobiljának ugyanis titán kerete, valamint kerámia hátlapja van.

A kerámiáról úgy tartják, hogy keményebb, de törékenyebb mint az üveg, szóval ha ripityára törne az Essential Phone hátulja az ejtésteszt során, akkor a készülék csak hozná a papírformát. És különös módon mégsem ez történik, a hátlap nagyon jól bírja a strapát. Ugyanakkor a Gorilla Glass által oltalmazott kijelző nem ennyire szerencsés. Nyilván a videón látható próbatétel messze nem tudományos körülmények között zajlik, de azért látnivalónak elég érdekes, arra pedig bőven elég, hogy mindenki levonja a szükséges tanulságokat.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid