2 éves a NapiDroid.hu

0

Pontosan 2 éve, azaz 2013. november 6-án jelent meg az első cikk a Napidroidon, és azóta töretlenül növekszünk, bővülünk, fejlődünk, és persze öregszünk. Nézzük, hogy honnan indultunk, hová jutottunk, és hogy merre tovább!

A Napidroid egy egyszerű kis blognak indult, azzal a célkitűzéssel, hogy rendszeresen friss olvasnivalóval lássa el a robotos rendszer rajongóit. Az alapvető cél azóta sem változott, de szerencsére komoly fejlődésen esett át az oldal az utóbbi két évben. Egyrészt népes olvasótáborra tettünk szert, másrészt kialakult egy jó kis szerkesztői csapat, akik érdekes írásokkal látják el az oldalt nap mint nap.

Ez a kis szösszenet egész pontosan a 2670. cikk a Napidroidon, a két év alatt tehát átlagosan 3-4 cikk jelent meg napi szinten. Persze eleinte inkább még csak napi egy hír volt a cél, mostanában pedig 4-5-6 bejegyzést is közzéteszünk 24 óra alatt. Mindez meló/suli mellett, hétvégén és ünnepnapokon is.

Kifejezetten büszkék vagyunk arra, hogy a szokványos hírek mellett sok olyan érdekes témáról számolunk be, amikről nagyon kevés helyen lehet olvasni. Sőt, nem egyszer fordult már elő, hogy tőlünk vettek át értesüléseket nagyobb magyar és nemzetközi weboldalak.

A Napidroid indulása óta rengetegen fordultak meg nálunk, 2 milliónál is több olvasónk volt az elmúlt két évben. Folyamatosan gyarapszik a Facebook oldalunk is, ahol egy kifejezetten aktív közösséget tudhatunk a magunkénak, és egyébként éppen most léptük át a 20 ezer lájkolót. Érdekesség, hogy tavaly ilyenkor, azaz az 1 éves szülinapon pont 10 ezernél jártunk.

A 2 éves szülinapunk alkalmából a Telenor ingyenes, korlátlan mobilnetet biztosít az előfizetőinek a mai napon, érdemes kihasználni a lehetőséget. ;) Hamarosan pedig mi is csinálunk egy kis nyereményjátékot.

A jövőben természetesen szeretnénk folytatni a megkezdett munkát, és reméljük, hogy továbbra is megtiszteltek minket a figyelmetekkel.

Egy tipp a végére: a Facebook egyre kevesebb embernek mutatja meg a posztjainkat, ez egy általános tendencia, így aki csak ott követ minket, az valószínűleg sok érdekes cikkről lemarad. Érdemes legalább 1-2 naponta felnézni a Napidroid.hu főoldalára a legfrissebb hírekért.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid