10 magos procival jöhet a Meizu Pro 5 Mini

1

Pár hónappal azután, hogy bemutatták az Exynos 7420-as chispettel szerelt, 5.7 colos Meizu Pro 5-öt, felröppent egy pletyka, mely szerint hamarosan egy Pro 5 Mini elnevezésű modell is érkezik. 

A Meizu Pro 5 egyébként egy nagyon vagány telefon, ha esetleg még nem hallottál volna róla, ajánlom korábbi cikkemet. Visszatérve a készülék Mini változatára, ahogyan a nevéből is sejthető, a gyártó kompakt mérettel kedvezne az egykezes használatot preferálók számára. A Meizu Pro 5 képernyője valószínűleg 4.7 hüvelykes lesz, Full HD felbontással, de nem ez a teremék fő attrakciója, hanem a belsejében duruzsoló chipset.

Meizu Pro 5

Meizu Pro 5

A mobil burkolata alatt ugyanis – ha hinni lehet az értesüléseknek – a MediaTek Helio X20 fog ketyegni, ami a tajvani vállalat májusban bemutatott lapkája, és egyben a világ első 10 maggal dolgozó mobilos processzora. Ezeken felül sajnos csak a belső tárhelyek mérete ismert. Kétfajta változat lesz, az egyikben 32 GB-ot, míg a másikban 64 GB-ot kell majd beosztanunk. A készüléket egyébként fémházzal látják majd el.

meizu pro 5 mini

A készülék hivatalos bemutatójának dátuma egyelőre nem ismert.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid