2 éves a Geekmaxi webáruház, íme néhány remek akció EU raktárról, EU-s garanciával!

0

Két éves lett a Geekmaxi webáruház, amely azzal vált népszerűvé, hogy minden terméküket EU raktárról küldik, így pár nap alatt vámmentesen megérkeznek, ráadásul EU-s garanciát is vállalnak ezekre. A születésnap alkalmából számos elektronikai kütyü lett olcsóbb az oldalon, és néhány extra Xiaomi kupont is mutatunk. 

A Geekmaxi születésnapi vásárának teljes kínálata ezen a linken tekinthető meg. A webshop háromféle akcióval kedveskedik az oldalra betérők számára. Az október 21-től egészen november 5-ig tartó promócióban lesznek villámvásárok, és külön kategóriába esnek majd a legnépszerűbb (Top Sellers), valamint az újonnan érkező termékek (New Arrivals). A legnépszerűbb termékek esetében lehet majd egy 10 eurós kupont (2P9KZSGL) is beváltani, míg az újonnan érkező cuccokat egy 15 eurót érő kóddal (2QZG4NEW) tudjuk némileg olcsóbbá tenni.

Ha csak gyorsan, általánosságban szeretnénk leírni, hogy nagyjából miket kínál Geekmaxi, akkor mindenképpen említést érdemelnek a különböző informatikai eszközök, okosórák és karkötők, de járművek (konkrétan elektromos rollerek) is helyet kaptak a választékban. Tényleg van sok minden, nézzetek szét, íme a link:

Geekmaxi Születésnapi Vásár

Mint ahogyan megszokhattátok, most is vannak termékspecifikus kuponkódok, amelyekkel az adott holmi árából lehet egy kicsit lefaragni. Most a tiszta otthoné a főszerep, ezúttal csupa takarítással kapcsolatos eszközök vannak terítéken.

A Xiaomi Coclean hordozható porszívót kifejezetten az autó tisztán tartására alkották, a készülék a saját energiaellátásának köszönhetően vezetékek és más gátló tényezők nélkül segíti a munkánkat, 5000 Pa szívóerővel. A készülék egyetlen feltöltéssel mintegy negyed órát tud működni, aztán másfél órára ismét a konnektorok társaságát kell élveznie. Az említett üzemidő alatt simán ki tudjuk takarítani a járgányt, ráadásul a zajtól sem fogunk megőrülni, mert a gépezet mindössze 65 decibelen működik. A készülék 52,99 eurós áron kapható, de ha használjátok a Vkqh6LDB kupont, akkor kaphattok egy 5 eurós kedvezményt a Xiaomi Coclean hordozható porszívójára, ami így 47,99 eurós áron lehet a tiétek. További részletek és rendelés ezen a linken!

Szintén a hordozható porszívók sorát erősíti a Xiaomi Dreame V9, ami majd egy órás üzemidővel, 20 000 Pa szívóerővel, valamint nagyon magas szintű, öt részes HEPA szűréssel teszi por és atka mentessé az otthont. A készülék többféle módon és hosszal alkalmazható, és mivel ezúttal sincs szükség hálózati áramra, nagyon sok kényelmetlen görnyedéstől óvhatjuk meg magunkat. A Xiaomi Dreame V9 vezeték nélküli porszívój most mindössze 189,99 euróért a Tiétek lehet, sőt, ha beváltjátok a 1VYMP8IU kupont, kapni fogtok egy 15 eurós kedvezményt is, így 174,99 euró lesz a végösszeg. Ha egyszer kipróbálod, mennyivel kényelmesebb egy ilyen géppel takarítani, megeshet, hogy többé nem akarsz majd hagyományos, vezetés masinákkal bíbelődni. További műszaki jellemzők és megrendelés ezen a linken!

A fenti eszközök mind nagyon hasznosak, de az a legnagyobb királyság, ha nem kell kicsit sem részt venni a takarításban. Isten áldja azt, aki kitalálta a robotporszívót, ami egyébként már az átlagos fizetésből elő emberek számára is megengedhető lett, pláne ha túlárazott mainstream márkák helyett egy kiváló ázsiai eszközt választunk, mint amilyen a Xiaomi Mijia 1S. A készülék érzékelők garmadájával és spéci algoritmusok révén méri fel környezetét, így nem megy neki a bútoroknak, és nem jut Magdi anyus sorsára sem. A szerkezet 2000 Pa szívóerővel bír, kutyaszőr, por és más hasonló szennyeződés nem maradhat utána. Testre szabható a masina takarítási útvonala, melyet okostelefonnal ki tudunk jelölni, és még virtuális falat is lehet neki állítani, ha mondjuk egy adott területet nem akarsz kitakarítani. A készülék akár két és fél órán keresztül dolgozik, majd magától visszatér a töltőállomásra, és onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta, ha netán nem végzett volna. A Xiaomi Mijia 1S most 338,99 eurós áron rendelhető, ám a CNaD5aPu kuponnal szert tehetsz egy 39 eurós engedményre, így 299,99 euró lesz a végösszeg. További információ és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid