200 euró alatti vételárral debütált a Realme 8i az európai piacon

0

Manapság hatalmas szükség van megfizethető, de azért tisztességesen felszerelt okostelefonokra, és ezen készülékek köre most egy új modellel gazdagodott a Realme 8i képében, ráadásul itt, Európában. Az újdonság 4/64 és 4/128 GB-os kiszerelésekben, fekete és lila árnyalatokban került forgalomba az öreg kontinensen, minden verziót meg lehet vásárolni a Realme európai oldaláról 199 eurós indulóáron (Magyarországra egyelőre sajnos nem szállítanak).

A bevezetőben említett összegért cserébe egy olyan okostelefon kerülhet a birtokunkba, amelynek megjelenítője 6,6 hüvelykes, a felbontása a jól megszokott Full HD+, ráadásul ez egy olyan panel, amely 120 Hz-es képfrissítést kínál, és habár csak egy IPS LCD konstrukcióról van szó, az ár ismeretében ezt nem róhatjuk fel. A maximális fényerő egyébként 600 nit.

A Realme 8i belsejében MediaTek Helio G96 lapkakészlet végzi a munka dandárját, amely mellé a már említett memória és tárhely konfigurációkat lehet választani. Szoftveres fronton Android 11 alapokra épített Realme UI 2.0 igyekszik majd bennünket kiszolgálni, ráadásul van egy ígéret is arra, hogy a következő év első negyedében jönni fog a frissítés, ami Android 12-re és Realme UI 3.0-ra változtatja a jelenlegi verziót.

 

Minél többet tudunk meg a jellemzőkről, annál inkább egy sikeres, mondhatni “néptelefon” képe rajzolódik ki lelki szemeink előtt. Például a kamerák is teljesen korrektek, 50 megapixeles elsődleges modul, 2 megapixeles makró, valamint egy szintén 2 megapixel monokróm egység található a hátlapon, míg az előlapi kamera 16 megapixeles fotókat lő. Utóbbit a képernyő bal felső sarkában fogjátok megtalálni egy kivágásban.

A Realme 8i energiaellátását egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, amely támogatja a 18 wattos kábeles gyorstöltést, amit USB-C csatlakozón keresztül vesz fel. Biometrikus azonosításra pedig az oldalsó keretre szerelt ujjlenyomat-olvasót lehet majd használni.

Forrás: Realme

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid