200%-kal erősebb vibrációs motort kap a OnePlus 7 Pro

0

Elég sokan panaszkodtak az eddigi OnePlus mobilokra a gyenge rezgőmotor miatt, ám a gyártó vezetője most ígéretet tett arra, hogy komoly változások lesznek ezen a téren.

A OnePlus 7 Pro egész konkrétan 200%-kal erősebb rezgőmotort fog kapni, ami három fokozatban lesz állítható (gyenge, közepes, erős), és hatféle különböző rezgésminta is lesz a hívásokhoz vagy értesítésekhez. A gyártó vezetője a következőt nyilatkozta:

“A csapatunknak újra kellett gondolni a OnePlus 7 Pro belső felépítését, hogy beleférjen [a nagyobb rezgőmotor]anélkül, hogy vastagabb lenne, mert ez csökkentené az ergonomiát. Mindeközben azt is biztosítanunk kellett, hogy a haptikus motor megfelelő pozícióba kerüljön, hogy a rezgés ne csak erős legyen, de a készülék minden részére kiterjedjen.”

Pete Lau arról is beszélt, hogy a OnePlus 7 Prót nem csak szimplán a prémium szegmensbe, hanem az ultraprémium mobilok közé szánják, ezért nagyon fontos számukra, hogy a hapikus élmény kiváló legyen.

OnePlus 7 Pro

Korábban egyébként a márka rajongói még petíciót is indítottak azért, hogy a következő OnePlus mobilnak rendbe tegyék a rezgőmotorját, és talán ez is közrejátszott abban, hogy a gyártó meglépi ezt a változtatást.

Azt sajnos nem tudni, hogy a OnePlus 7 esetében is megkapjuk-e az erősebb motort, de mivel erről nem esett szó, és a készülék külsőre szinte teljesen megegyezik majd a 6T-vel, így nem túl valószínű.

A OnePlus 7 és a OnePlus 7 Pro bemutatója május 14-én lesz, tehát már csak pár napot kell várni a jeles eseményre.

Forrás: CNet.com

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid