Huawei Band 3 Pro okoskarkötő beépített GPS-szel áron alul!

0

A Huawei Band 3 Pro sokkal több, mint egy egyszerű fitneszkarkötő, hiszen funkcionalitását tekintve már csaknem felér egy okosórával. A készülék elsősorban, de nem kizárólagosan a mozogni vágyóknak lett alkotva, hiszen remek segítség lehet a hétköznapok során is. A kütyüre most jelentős kedvezménnyel lehet lecsapni, így mindenképpen érdemes megismerkedni vele.

Huawei Band 3 Pro fitneszkarkötő

Ahogyan a címből is látható, a készülék egyik legnagyobb dobása az, hogy saját GPS modullal rendelkezik, így akár telefon vagy bármilyen más eszköz nélkül is kiválóan alkalmas az útvonalunk monitorozására. Amennyiben szeretünk futni, biciklizni, ezzel a kütyüvel simán le tudjuk követni a megtett távot, így mindig tudni fogjuk mennyit, és merre haladtunk.

Természetesen a szokásos opciókat ugyanúgy biztosítja a készülék, mint bármely konkurense, tehát került bele lépésszámláló, alvásmonitorozás, egy fejlett pulzusmérő, és számos sporttal kapcsolatos üzemmód.

A Huawei okoskarkötője ellenáll a víznek is az 5ATM szabvány szerint, szóval lehet benne úszni, zuhanyozni, sőt, az úszást is monitorozza a kütyü.

Persze egy ilyen eszköz akkor nyújtja a legtöbbet, amikor össze van párosítva valamilyen okostelefonnal, esetleg tablettel. Jó hír, hogy szinte bármilyen masinával össze lehet kötni, futtasson az iOS vagy Android rendszert, és a Bluetooth 4.2 modemnek köszönhetően a kapcsolat mindig stabil lesz.

Az összeköttetés 10 méteres távolságon belül működik, már amennyiben nincsenek falak és egyéb akadályok. Amúgy ha netán túl messzire távolodnánk az adott telefontól, a készülék figyelmeztet bennünket, ha viszont aktív a kapcsolat, és nem tudjuk merre van a párosított készülék, meg tudjuk csörgetni azt, még akkor is, ha le van némítva.

Párosított állapotban megjelennek a fontosabb értesítések, nem fogunk lemaradni semmiről, hiszen az okoskarkötő 0,95 colos AMOLED kijelzőjén remekül látunk majd mindent. A 120×240 pixeles felbontással rendelkező képernyő érintés révén vezérelhető, és alatta egy érintőgomb is található.

A Huawei Band 3 Pro vízálló burkolata alá egy 100 mAh kapacitású akkumulátor került, ami 15 napos készenléti időt biztosít, ez átlagos használat mellett olyan 5 napos üzemidőt jelent. A karkötő töltéséhez pedig kb. 100 perc szükséges.

A GearVita webáruházában a készülék most 65.99 dolláros áron kapható, ám az YRHWB3PRO kuponkóddal 46,99 dollárra csökken az összeg, így a kütyü az EU Priority Line szállítással nagyjából 15.700 Ft-ból jön ki (hivatalos hazai ár: 29.990 Ft). További részletek és rendelés ezen a linken.

 

Meizu POP 2 Bluetooth 5.0 fülhallgató

Ha valaki netán éppen Bluetooth fülhallgatót szeretne venni, arra is van egy jó ajánlatunk, ugyanis nemrég jelent meg a Meizu legújabb fülese, ami kifejezetten jól néz ki, és nagy tudással bír.

A Bluetooth 5.0 kapcsolatokat is támogató, IPX5 szabvány szerint vízálló Meizu POP 2 vezeték nélküli fülhallgató most 76,99 dollár helyett 58.99 dolláros áron vihető az YRPOP2O kupon felhasználásával a GearVita oldalán. Az EU Priority Line szállítással ez nagyjából 18.900 Ft.

További kuponok:

Megjegyzés: az árak a szállítási díjat nem tartalmazzák. 41 dollár végösszeg alatt lehet nyugodtan a legolcsóbb szállítást választani, mert akkor nem éri el a vámhatárt, fölötte pedig az EU Priority Line ajánlott, ami gyakran vámmentes, de nem mindig, előfordulhat, hogy megfogják. Vámolással kapcsolatos tudnivalók ebben a cikkben. Fizetni minden esetben PayPallel érdemes külföldi oldalakon!

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid