Az Asus elárulta a Zenfone 6 főbb jellemzőit

0

Azt már eddig is sejtettük, hogy nem lesz piskóta a tajvani Asus következő zászlóshajója, de most maga a gyártó erősített meg néhányat a Zenfone 6 menő tulajdonságai közül. A vállalat a Twitter oldalán tett közzé fontos infókat a telefonról, ami masszív akkumulátort, komoly kamerákat, és természetesen felsőkategóriás lapkát kap majd.

A Zenfone 6 borítása alatt immáron minden kétséget kizáróan Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlet fog zakatolni, így a mobilok legfelsőbb szegmensébe pozicionálva a készüléket. A telefon értesítési LED-et is kapni fog, és csodák csodájára nem marad le róla a fülhallgató kimenet sem. A 3,5 mm-es jack az okostelefon aljára kerül majd az USB-C port mellé. A telefon jobb oldalára egy Smart Key-t szerelnek, és itt foglal helyet a bekapcsoló, valamint a hangerőszabályzó billentyű is. A bal oldalon három aljzat található, kettő a SIM, és egy a micro SD kártyának.

Ezeken kívül egy Asus fejes Morze-kód segítségével további információkat is megosztott a nagyérdeművel, mégpedig az Instagramon. Ezekből kiderült, hogy a mobil hátoldalán duál kamerakészlet virít majd, 48, valamint 13 megapixeles érzékelőkkel. A telefon valószínűleg jól fogja tartani a tempót a felhasználókkal, mivel a borítása alatt egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor feszít majd.

Az pedig már eddig is nyílt titok volt, hogy a készülék szenzorszigettől mentes képernyővel debütál, a kijelző felbontása pedig a korábbi AnTuTu eredmények alapján 2340×1080 képpont lesz. Már csupán egyetlen hét van az Asus Zenfone 6 bemutatójáig, de könnyen előfordulhat, hogy a gyártó hasonló módon felfed még párat a mobil fontosabb tulajdonságai közül.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid