2020-as csúcshardverrel debütálhat a OnePlus 9 Lite

0

Az eddigiek alapján úgy tudjuk, hogy a 2021 első negyedében érkező OnePlus 9 széria összesen három készüléket foglal majd magában. A OnePlus 9 és a 9 Pro mellett egy Lite kiadás is jön, és a kínai gyártó egy egészen érdekes koncepció keretein belül igyekszik lehetővé tenni a mobil alacsonyabb árazását.

Tehát a két alapmodell, vagyis a OnePlus 9 és a OnePlus 9 Pro Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészlettel a belsejükben fognak érkezni, ebben semmi meglepő nincs, a vállalat az éppen aktuális csúcskategóriás processzortól sosem szokta alább adni. Az állítólagos OnePlus 9 Lite esetében viszont megmaradnának a 2020-as Snapdragon 865 chipset mellett, ami nyilván nem a legújabb és a leggyorsabb lesz idén, de még bőven van benne erő.

Az új hírek forrása úgy tudja, hogy a készülék ennek a mozzanatnak köszönhetően nagyjából 600 dollár környékén kerülhet a boltok polcaira, míg a OnePlus 9 valahol 800, a 9 Pro pedig 950-1000 dollár környékén lesz kapható. Amennyiben ezek az értesülések nem tévesek, úgy a OnePlus 9 Lite olyan mobilok kihívója lehet, mint a Google Pixel 5 vagy a Samsung Galaxy S20 FE.

Egyébként a OnePlus 9 Lite hardveres téren sokban meríthet majd a 8T-ből, példának okáért 90 vagy 120Hz-es AMOLED képernyőt kaphat, és akár a 65 wattos gyorstöltést is támogathatja. Kamerák terén is számíthatunk hasonlóságokra, de a Lite esetében a képrögzítő egységek egy műanyag hátlapon foglalhatnak helyet.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid