Kimarad egy funkció a Samsung Galaxy S21 mobilokból

0

Nemrég írtunk arról, hogy a Samsung egy fél perces videóban bemutatta a Galaxy S sorozat történetét, és egyúttal beharangozta a Galaxy S21 készülékek érkezését. Az új széria számos remek jellemzővel büszkélkedhet majd, azonban lesznek visszalépések is az előző generációhoz képest, és nem csak a műanyag ház vagy a Full HD+ kijelző.

Az a helyzet, hogy a korábban már számtalanszor autentikusnak bizonyult szivárogtató, Roland Quandt szerint nem lehet majd az S21 mobilok tárhelyét bővíteni, ugyanis kimarad a microSD kártyahely. Bár az eredeti bejegyzésben szimplán csak Galaxy S21-et említ az illető, valószínűleg a teljes szériáról van szó, egy külön posztban ezt meg is erősítette.

  • Frissítés (2021. 01. 04.): egy újabb bejegyzés szerint az Galaxy S21 és az S21+ nem kap microSD foglalatot, az S21 Ultra viszont igen!

Íme a frissebb bejegyzés:

Ez az egész mintha megtörtént volna már korábban, kifejezetten deja vu érzésünk van. Tavaly az amerikai Verizon szolgáltató által kínált Galaxy S20 5G UW kiadás nem tette lehetővé a memóriakártyás bővítést, és ha még emlékeztek, a 2015-ös Galaxy S6 modelleket sem lehetett plusz tárhellyel toldani, majd ez a megkötés a Galaxy Note 5 készülékre is fennállt.

Na de ne csak rossz hírekkel traktáljunk benneteket, mondunk egy jót is! Aki követ bennünket, illetve más technológiai témájú oldalakat, már hallott arról, hogy a Galaxy S21 mobilok mellé jó eséllyel nem csomagolnak töltőt. Quandt viszont úgy tudja, hogy bizonyos régiókban mégis lesznek adapterek a csúcskategóriás okostelefonok dobozában. Valószínűleg nem jófejség van a háttérben, sokkal inkább az, hogy egyes piacokon törvényi erővel kötelezik a gyártókat arra, hogy tartozékokat tegyenek a mobilok mellé. (Persze hazánkban nincs ilyen jogszabály, tehát nálunk valószínűleg nem jár majd töltő a telefonokhoz.)

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid