Debütált a Samsung Galaxy Buds 2 Pro fülhallgató

0

Nem csupán hajlítható kijelzős okostelefonok és prémium okosórák tették tiszteletüket a Samsung legutóbbi Unpacked eseményén, hanem bemutatásra került a felsőkategóriás vezeték nélküli fülhallgatók sorát erősítő Galaxy Buds 2 Pro is. A készülék egyebek mellett aktív zajszűrést, 24 bites hangzást, még kényelmesebb kialakítást és kiváló üzemidőt kínál jövendőbeli tulajdonosa számára.

A most bemutatott készülék a tavalyi Galaxy Buds 2 folytatásának tekinthető, a fülesek 15 százalékkal kisebbek, mint a korábbi generáció esetében. A fülhallgatók aerodinamikus kialakítást kaptak, a hatékonyabb légáramlás érdekében fel lettek szerelve egy speciális szellőzőnyílással és rácsozattal.

A Galaxy Buds 2 Pro három mikrofonos rendszerrel bír, amely a korábbi Pro modellhez képest kétszer akkora szélvédővel rendelkezik, ez a kialakítás pedig sokkal hatékonyabban képes minimalizálni a zavaró külső zajokat.

Ha már a külső zajokkal szembeni küzdelemről van szó, a fülesek fel lettek szerelve egy úgynevezett intelligens aktív zajszűrés funkcióval, amely képes a környezeti hangokat további 3 decibellel csökkenteni a Galaxy Buds Próhoz viszonyítva. Van egy úgynevezett Voice Detect nevű opció is, amely a hangzást állítja át, mihelyt a felhasználó elkezd beszélni valakihez, mondjuk az utcán, így hallani fogja annak válaszát. Ez a funkció az aktív zajszűrést azonnal átállítja ambient üzemmódra, hogy a beszélgetés még érthetőbb legyen.

A fülhallgatók belsejében 10 mm átmérőjű meghajtók találhatóak, a fülesek képesek a 24 bites Hi-Fi hangzásra. Támogatott a 360 fokos térhatású hangzás is, ezt kiegészíti a Dolby Head Tracking technológia, amely képes imitálni a mozis hangélményt.

A fülhallgatót párosítani lehet mindenféle eszközhöz, remekül működik okostelefonnal, táblagéppel okosórával, asztali számítógéppel, de még okostévével is. Kibővítésre kerültek a Buds Audio Switch, az Easy Pair és a Bluetooth Info Sync funkciók, ezek segítségével a Galaxy Buds 2 Pro gördülékenyen csatlakoztatható Samsung TV-hez és Galaxy Book laptopokhoz is. A fülhallgató támogatja a SmartThings Find funkciót, amely értesítéseket küld egy másik Galaxy eszközre, ha netán a felhasználó elhagyná a fülhallgatót, ráadásul ez az opció offline állapotban is működik.

A Samsung Galaxy Buds 2 Pro fülesekben 61 mAh kapacitású akkumulátor található, amely a gyártói ígéretek szerint képes akár 5 órányi működéshez elegendő energiát biztosítani bekapcsolt aktív zajszűrés mellett, anélkül pedig akár 8 órát is. A fülhallgató mellé jár egy tárolásra és töltése is használható tok, amit USB-C csatlakozón keresztül lehet táplálni. Ennek belsejében 515 mAh kapacitású telep rejtőzik, amely képes 29 órára megnövelni a teljes lejátszási időt. Apropó, a töltődobozkát Qi tanúsítvánnyal rendelkező vezeték nélküli töltőkkel is táplálhatjuk.

A Samsung Galaxy Buds 2 Pro további említésre méltó jellemzői közé sorolható a Bluetooth 5.3 csatlakoztathatóság, az IPX7 minősítésnek megfelelő védelem a vízzel szemben, és az AKG szakemberei általi hangolás. A vezeték nélküli fülhallgató háromféle színben kerül forgalomba, be lehet majd szerezni grafit, fehér és lila árnyalatban egyaránt.

Az előrendelés már megkezdődött, az értékesítés augusztus 26-án indul. A Samsung Galaxy Buds 2 Pro Magyarországon 94.990 Ft-os áron kapható.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid