24 GB RAM-mal és 1 TB háttértárral bír a Redmi K70 Pro Automobili Lamborghini Squadra Corse

0

A most bemutatott Redmi K70 Pro kapott egy különleges kiadást is, ami a kínai márka és a Automobili Lamborghini Squadra Corse együttműködésének eredménye. A Redmi ezzel a spéci mobillal szeretné megünnepelni, hogy immáron tíz éve jelen vannak az okostelefonos világban.

A szimpla Redmi K70 Pro és ezen spéci iteráció között három nagyobb eltérés mutatkozik meg, a legegyértelműbb nyilvánvalóan a dizájn. A kamerasziget fordított domború ötszög kialakítást kapott téglalap helyett, a forma a Lamborghini éles vonalaira utal, a panel többi része továbbra is műanyagból van. A kéttónusú zöld vagy sárga hátlap, valamint a szénszálas kialakítás lényegében egy matrica a védőpanel alatt.

A másik eltérés a szoftverben érhető tetten, a limitált kiadás egyedi Lamborghini Squadra Corse témát kap, amely a HyperOS interfész részét képezi. A promóciós képeken a háttérben egy Essenza SCV12 látható, ami egy kizárólag versenypályán használt járgány V12-es motorral. Valószínűleg az autó is bekerült a készülék egyedi témájába.

Az okostelefon hardveresen nem különbözik a normál kiadástól, vagyis továbbra is Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészletet, LPDDR5X RAM modult és UFS 4.0 háttértárat kapunk, ugyanazokat a kamerákat, és ugyanazt az 5000 mAh kapacitású akkumulátort 120 wattos gyorstöltéssel.

A nagy különbség az, hogy a készülék mind operatív memória, mind belső tárhely tekintetében a lehető legtöbbet kínálja, mivel 24 GB RAM-mal és 1 TB tárhellyel büszkélkedhet. A Redmi K70 Pro Automobili Lamborghini Squadra Corse kiadás árát egyelőre nem jelentették be, de kár is különösebben lelkesedni a mobil iránt, valószínűleg nem fogják forgalmazni a kínai határokon kívül – bár ne legyen igazunk.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid