256 GB tárhellyel és 6 GB RAM-mal érkezhet a Samsung Galaxy Note 6

1

A Samsung Galaxy Note 6 bejelentésére még várnunk kell néhány hónapot, ennek ellenére rengeteg pletyka kering az interneten a mobillal kapcsolatban. A Weibón napvilágot látott híresztelés pedig minden eddigit túlszárnyal.

A Weibo Kína Twittere, egy mikroblog-rendszer, amit az országban elég sokan használnak, ugyanis a kék madaras oldal arrafelé nem elérhető. A site számunkra egyik legelőnyösebb tulajdonsága, hogy a felhasználók szeretnek mobilos információkat kiszivárogtatni rajta. Így érkezett a mai pletyka is, miszerint a Samsung Galaxy Note 6 256 GB belső tárhellyel és 6 GB RAM-mal kerülhet forgalomba, csakúgy, mint például a OnePlus 3. (Belső tárhely tekintetében kisebb opciók is várhatók.)

Ezenkívül még kiderültek olyan nem elhanyagolható adatok is a telefonnal kapcsolatban, mint a CPU mivolta. A készülék az S7-hez hasonlóan egy Snapdragonos és egy Exynosos kiadásban érkezik A Qualcomm CPU-s verzió azonban nem a Snapdragon 820-at, hanem a 823-at kapja majd meg, ami egy továbbfejlesztett változata a már forgalomban lévő chipsetnek.

A képernyő viszont nem sokat fog változni az elődhöz képest. A felbontás marad QHD-s, tehát a Samsung idén még nem vág bele a 4K adta örömökbe. A méret is csak egy leheletnyivel fog növekedni (5.7-5.77 hüvelyk). Azonban felmerült egy olyan opció is, amely szerint ez a kijelző nem csak hagyományos, hanem hajlított verzióban is érkezhet. Visszatér a Note edge?

Samsung-Galaxy-Note-Edge-1

Az akkumulátor jelentős növekedésen eshet át. Az Európában továbbra sem (sőt, valószínűleg már sohasem) kapható Note 5 3000 mAh-es akksijánál már az S7 edge is többet tud, tehát nem meglepő, hogy a Note 6 egy 4200 mAh-es teleppel érkezhet. Ezenkívül pedig az S7 modellek víz- és porállóságát is örökölheti a mobil.

Az itt elhangzottakat azért érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen még folyamatban van a készülék fejlesztése, így semmi sem vehető biztosra.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid