6 GB RAM-mal jöhet a OnePlus 3

0

Egy hónappal azután, hogy az AnTuTu adatbázisában feltűnt a OnePlus 3, most más benchmark alkalmazások listáján is megjelent a zászlóshajó-gyilkos készülék eljövendő generációja. A Geekbench és a GFXBench is megtúráztatta a mobilt, de ami igazán érdekes az az, hogy az előbbi eredményei szerint 6 GB RAM-mal érkezik majd az újdonság. 

geekbench oneplus 3

GFXBench eredményeiben (lenti kép) 4 GB RAM látható, illetve Snapdragon 820 lapka, valamint említés esik a 16/8 megapixeles kamerakiépítésről és az Android 6.0.1-es rendszerről is. A korábbi pletykákkal ellentétben itt csak egy 5 hüvelykes Full HD megjelenítő szerepel, pedig eddig úgy tudtuk, 5.5 colos lesz a képernyő.

gfxbench oneplus 3

Kicsit még a RAM témakörét feszegetve, az is lehetséges, hogy két különböző modell látható az összesítésekben, és az egyik 4, a másik pedig 6 GB rendszermemóriával lesz felvértezve. Cseppet sem lenne szokatlan, hiszen már többször láttattuk ugyanannak a készüléknek az eltérő belső tárhellyel, illetve más mennyiségű memóriával felszerelt verzióit.

Persze igazán akkor lehetünk majd képben, amikor felfedik a telefont, ami a legfrissebb hírek szerint május 28-án történhet meg.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid