Saját kamera alkalmazással jöhet a Facebook

0

A Facebook egy új, különálló kamera alkalmazáson dolgozik, amivel a felhasználók egyre növekvő passzivitását igyekeznek majd visszaszorítani.

A Facebooknak már 1,6 milliárd aktív felhasználója van, ami egy óriási szám, de hosszabb távon egy komoly problémával kell szembenéznie a közösségi oldalnak. Egyre növekszik azoknak a száma, akik csak a friss történések végigböngészése miatt néznek fel a Facebookra, de nem osztanak meg saját tartalmat.

Wall Street Journal friss jelentése szerint a közösségi oldal egy különálló kamera alkalmazással próbálja majd meg a felhasználókat tartalomgyártásra és megosztásra ösztönözni. Az app segítségével létrehozhatunk majd például élő közvetítést, és az ezzel készült fotók, illetve videók azonnal megoszthatók lesznek a Facebookon és más csatornákon, amik a Facebook tulajdonában vannak (pl. Instagram).

Maga a Facebook is elismerte egyébként, hogy dolgoznak ilyen alkalmazáson, amit egyfajta motivációs eszköznek szánnak, hogy a falhasználókat fotók és videók megosztására sarkallják, de az még egyáltalán nem biztos, hogy valóban el is készül az app.

forrás: WSJ, via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid