Előrendelhető Európában a Lenovo Vibe K5

0

A februári MWC kiállításon bemutatott Lenovo Vibe K5 – amit a Vibe K5 Plus társaságában fedtek fel – előrendelhető Európában. A lehetőség egyelőre csak Görögországban él, ahol a mobil 199 eurós áron rendelhető.

Mindez egy hónappal a Plus variáns indiai startja után vette kezdetét. Azért említjük a másik modellt, mert ahhoz képest, hogy az ázsiai országban átszámítva 126 dollárért kapható, az európai ár kissé vaskosnak tűnik a “sima” K5-ért cserébe.

lenovo vibe k5

Egyébként ami a specifikációkat illeti, a K5 nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 415 lapkával, 5 hüvelykes HD kijelzővel, 2 GB RAM-mal, 16 GB háttértárral, 13/5 megapixeles kamerakiépítéssel, illetve egy 2750 milliamperórás teleppel száll be a középkategóriás okostelefonok csatájába.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid