Jó hírek a Huaweiről, nem törték meg a növekedést a szankciók!

0

Annak ellenére, hogy az Egyesült Államok kormánya keményen rálépett a nyakára, a Huawei nem adta fel, és ez az elszántság bizony a számokban is meglátszik. Persze ehhez kellettek az elkötelezett rajongók is, de az eddigi eladási eredmények alapján úgy néz ki, a kínai cég simán el fogja érni azokat a célokat, melyeket az idei évre kitűztek maguknak. Sőt, meg is haladhatják majd azokat…

A tavalyi 200 milliós eredmény után a kínai gyártó eredetileg 250 millió eladott okostelefonban gondolkodott 2019-re, ám a híres elemző, Guo Minghao szerint az év végéig 260 millió értékesített példánnyal büszkélkedhetnek majd. Az elmúlt nehéz időszak ellenére ez elsődlegesen azért lesz lehetséges, mert a Huawei komoly sikernek örvend a kínai piacon, ami még mindig a világ legnagyobb kereskedelmi csatatere, és ahol a gyártó növelte a részesedését az idei év folyamán. A másik pozitív faktor az, hogy a cég visszanyerte az eladásokat bizonyos piacokon, ám ezekről pontosabban nem nyilatkozott az elemző.

Guo Minghao úgy gondolja, hogy az USA és a Huawei közötti konfliktus véglegesen lezáródik még július vége előtt, ennek egyébként látni bizonyos jeleit most is. Amennyiben ez megtörténik, a kínai vállalat ismét teljes erejében lesz ahhoz, hogy újra harcba szálljon a Samsunggal a legnagyobb okostelefon-gyártó címéért. Guo Minghao amúgy az Apple-lel kapcsolatos jóslatai miatt lett híres, fogalmazzunk úgy, hogy a jeles úriember elég ritkán téved.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid