3-féle processzorral szerelhetik a Samsung Galaxy S7-et

0

A Samsung bizonyára már javában fejleszti legújabb csúcsmobiljait, a Galaxy S7 modelleket, amelyekből a friss hírek szerint még több változatot dobnak majd piacra, mint azt korábban gondoltuk.

Eddig kétféle processzorral szerelt Galaxy S7-ről tudtunk, ami ugyebár egyáltalán nem szokatlan a Samsungtól, több korábbi csúcsmobiljukat is kiadták Snapdragon és Exynos chipsettel is. A SamMobile friss értesülései szerint azonban az új zászlóshajó háromféle különböző hardverrel fog piacra kerülni.

Az egyik változatot a Samsung új, bivalyerős Mongoose magokkal szerelt Exynos M1 chipsetje fogja hajtani. Az eddig kiszivárgott teszteredmények alapján talán ez lesz a legerősebb modell, hiszen az új hardver állítólag még a visszafogott teljesítményű energiatakarékos módban is rendesen odaver az Exynos 7420-nak. Ez a variáns kerülhet majd a koreai, a japán és az európai piacokra.

mongúzok

mongúzok

A második variánst nem meglepő módon a Qualcomm következő csúcshardvere, a Snapdragon 820 hajtja majd, ami a négy darab Kryo processzormagjával szintén rendkívül erősnek ígérkezik, és minden bizonnyal már a túlmelegedés miatt sem kell aggódnunk. Ez a modell kerülhet a kínai és az amerikai piacokra.

Most pedig nézzük a harmadik változatot, amiről eddig egyáltalán nem lehetett hallani! Emlékszel még az Exynos 7422-es egységre, ami eredetileg a Note 5-ben debütált volna, de végül maradtak az S6 hardverénél (Exynos 7420)? Nos, úgy néz ki, hogy ezt is felhasználja a Samsung a Galaxy S7-hez. A hírek szerint Indiába szánják a harmadik modellt.

Hogy mikor jönnek a Samsung új csúcskészülékei, azt még nem tudni biztosan, volt már olyan pletyka, miszerint még idén megjelennek, de egy jövő év elejei debütálás azért valószínűbbnek tűnik. Az viszont szinte biztosra vehető, hogy most is lesz sima, illetve hajlított kijelzős edge változat.

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid