Dupla hátlapi kamerát kaphat a Huawei P9

0

A még egyelőre bejelentésre váró Huawei P9 dupla hátlapi kamerát kaphat. A készülék egy alkatrészéről készült állítólagos fotó legalábbis erről tanúskodik. A kép a Twitteren került nyilvánosságra. 

A két kamera és a LED villanó mellett a képen feltűnik egy plusz rés, ami akár valamilyen extra szenzornak, vagy lézeres autófókusznak is otthont adhat. Ez utóbbi manapság egy igen népszerű okostelefonos funkcióvá kezd válni. Azt is látni lehet, hogy a Huawei P9 két fajta variánsban kerülhet piacra, az egyik az LTE, a másik pedig a Delux nevet viseli majd.

huawei p9 kamera

Hogy ezek a szavak pontosan mit takarnak, azt egyelőre még nem tudjuk. A Huawei P8 utódának debütálására valamikor jövőre lehet számítani. A további pletykált specifikációkban Kirin 950 processzor, valamint ujjlenyomat-olvasó is szerepel.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid