3 nap és vége a Pilot Era 360 fokos kamera Indiegogo kampányának

0

Már csak három nap van, hogy lecsapjatok a Pilot Era 360 fokos kamerájára az Indiegogo oldalán, ahol egyébként a termék a kitűzött cél 850 százalékát sikeresen teljesítette is. Az alábbiakban leírjuk, miért is lehet érdemes beszerezni a közösségi finanszírozás keretei között megvalósuló VR kamerát.

Egy hónappal ezelőtt a Pisofttech elindított egy közösségi finanszírozási kampányt, melynek főszereplője a 8K felbontású VR kamera, a Pilot Era volt. A kampány hamarosan a végéhez ér, és ha még szeretnél benne részt venni, mint a korai támogatók egyike, akkor van három napod cselekedni. Ha csatlakozol, akkor 23 százalékos kedvezményt kapsz a kamera hivatalos vételárára. Semmi egyebet nem kell tenned, mint meglátogatni a termék Indiegogo oldalát ide kattintva.

Van egy ajánlói verseny, aminek a lényege, hogy ajánlani kell a terméket az ismerősöknek, és lehet vele nyerni 200 dollárt. A részelteket ezen a linken találod.

Továbbá be tudsz lépni vagy regisztrálhatsz a Kickboosteren, oszd meg a linket, és megkapod az általad elősegített bevételek 12 százalékát. Mit kell tenni?

 • Menj és regisztrálj a Kickbooster oldalán mint “Booster” majd erősítsd meg az email címed.
 • Oszd meg a saját egyedi Booster linked a Facebookon, Twitteren, a blogodon, weboldalon, vagy ahol csak akarod!
 • Nézd meg a Kickbooster vezérlőpultját, itt láthatod mennyi pénzt kerestél az eladások után.

A Pilot Era-ról

“Ez nem egy szimpla 360 fokos kamera, ez egy teljes készlet, amelynek működéséhez nincs szükség számítógépre. Megépítettük a világ első 360 fokos élőben közvetítő kameráját, amellyel utcaképet is lehet rögzíteni, és nem szükséges hozzá semmilyen extra ismeret vagy felszerelés” – mondja Adler Shen, a Pisofttech társalapítója, vezérigazgatója.

Eddig a napig egyetlen 360 fokban rögzítő kamerával sem volt mód élő közvetítésre komoly felkészültség és technikai feltételek nélkül, ráadásul egyetlen kamera sem volt alkalmas Google Utcakép készítésére és azonnali publikálására, vagy 8K felbontású videók rögzítésére és azok összeillesztésére számítógép és egyéb eszközök bevonása nélkül.

A Pilot Era dizájn koncepciója a hatékonyság fokozására fókuszál, kifejezetten a professzionális felhasználók számára. Az érintőkijelző hozzáadása, az Android operációs rendszerhez való hozzáférés, a felsőkategóriás hardver, és annak egy kompakt házba való behelyezése, ami alig nagyobb, mint a kezed, lehetővé teszi, hogy a Pilot Era valóban a világ első minden-az-egyben 8K 360 fokos VR kamerája legyen. A felvételek összeillesztése 100 százalékban a készüléken belül történik, így gyönyörű 8K videókat tudsz készíteni és feltölteni, számítógép bevonása nélkül. Kiegyensúlyozott színek és képkockák, valamint az expozíció szinkronizálása révén borotvaéles részletességet kapnak az általad alkotott 8K tartalmak. Repítsd a közönséged a világodba, mindössze egyetlen érintéssel a készülék képernyőjén.

A korábbi professzionális 360 fokos kamerák nagyok, nehézkesek, bonyolult a használatuk, és szükség van egy számítógép vagy okostelefon csatlakoztatására még a legalapvetőbb műveletekhez is, ráadásul ezek a készülékek igénylik egy nagy teljesítményű PC bevonását a 8K panoráma videók készítéséhez, ami bonyolult és időrabló egyben. A Pilot Era megoldást kínál erre a problémára.

Íme a Pilot Era fontosabb specifikációinak listája:

 • 7680×3840 24 FPS 8K videók kamerán belüli összeillesztése
 • Android alapokon nyugvó operációs rendszer
 • 3,1 hüvelykes nagy méretű érintőképernyő élő előnézettel és teljes irányítással
 • 8K fotók optikai összeillesztése
 • 4K felbontású élő streamelés 30 képkockával másodpercenként WiFi vagy Ethernet kapcsolaton keresztül
 • 4xf/2.28 aszférikus halszem lencse
 • Google Utcakép rögzítése és publikálása közvetlenül az eszközről
 • 512 GB kapacitású gyors háttértár és 7200 mAh kapacitású akkumulátor 3,5 óra üzemidővel
 • 9 tengelyes giroszkópos stabilizáció

A Pilot Era kiszállítása várhatóan júniusban veszi kezdetét 2599 dolláros alapáron – hacsak nem veszel részt az Indiegogo kampányban. Különleges ajánlat keretein belül az első 50 támogató 800 dolláros kedvezményt kapott az árra, míg 600 dollárost a többi koránkelő, ez utóbbi lehetőség még él pár napig. A kampánynak eddig összesen 106 támogatója van, és több, mint 170 ezer dollárt sikerült összegyűjteni, ami a kitűzött cél 865 százaléka. Szerezd be a saját 8K VR kamerád erre a linkre kattintva!

A PiSoftTech-ről

A Pisofttech-et 2012-ben alapította Alumni a Hong Kongi Tudományi Egyetem hallgatója. Mint az egyik első innovátorai a beágyazott, panorámavideókat összeillesztő algoritmusoknak, a Pisofttech számos évet töltött a képfeldolgozó és grafikus fúzió algoritmusok kutatásával és fejlesztésével. Jelenleg ők a az egyetlen olyan panoráma algoritmusokat készítő csapat, amelyik ARM támogatással bír, és a CEVA, a világ vezető DSP vállalatának egyetlen panoráma DSP algoritmus fejlesztői.

Forrás: Pisofttech

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid