3 USB-s gyorstöltő adapter EU-s csatlakozóval kedvező áron

0

A telefontöltők fogyó eszközök, néha tönkremennek, elvesznek, illetve az is előfordul, hogy lassan töltenek, így kihasználatlanul marad a telefonunkban lévő esetleges gyorstöltési képesség. Éppen ezért most mutatunk egy remek adaptert, ami több szempontból is igen praktikus.

A Gocomma töltőjét 3 darab USB csatlakozóval is felszerelték, tehát egy aljzat használatával egyszerre három készüléket is tölthetünk vele, legyen szó okostelefonról, tabletről, okosóráról, powerbankről vagy más eszközről.

A két egyforma (fehér színű) port 5V-on 2.4A leadására képes, azaz már ezek is elég gyorsan töltenek normál eszközöket, a harmadik (zöld) csatlakozó pedig a Quick Charge 3.0 szabványt is támogatja, azaz szinte az összes csúcsmobil gyorstöltési képességét kihasználhatjuk vele.

A töltő meglehetősen kis méretű és könnyű, így könnyen magunkkal vihetjük bárhová, nem is beszélve arról, hogy 3 eszköz töltőjét is helyettesíti egymaga. A biztonság miatt pedig nem kell aggódnunk, hiszen mindenféle védelemmel ellátták az eszközt (túlfeszültség, rövidzárlat, túlmelegedés, stb.). Ezeken felül ráadásul EU-s csatlakozója van, tehát nem kell hozzá semmilyen átalakító, maximum ha olyan országba utazol, ahol más a szabvány.

A másik nagyszerű dolog pedig az ára, hiszen jelenleg akcióban 7.85 dollárért rendelhető még pár napig. Ez nagyjából 2100 Ft-ra jön kis, ami nem pénz érte.

Megjegyzés: kábel nem jár hozzá, de ezt is nagyon olcsón tudsz venni. Innen érdemes válogatni.

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid