Friss infók a Samsung Galaxy S10-ről

0

Bár még odébb van a következő S szériás Samsung csúcsmobil bemutatója, most érkezett néhány friss hír a készülékkel kapcsolatban. Nézzük, mik ezek!

Először is szögezzük le, hogy még egyáltalán nem biztos a Galaxy S10 elnevezés, az is lehet, hogy változtat ezen a gyártó, de amíg nem tudunk pontosabbat, nevezzük csak S10-nek az újdonságot. Az egyébként szintén nemrég derült ki, hogy a készülék belső kódneve a “Beyond”, azaz “túl valamin”, ami arra enged következtetni, hogy a 10. évfordulós modell komoly változásokat hoz.

Állítólag ezúttal is két változat lesz, egy Plus és egy sima, és a kijelzők mérete is marad hasonló. A Samsung két évente szokott komolyabb formatervi újítást bevezetni, tehát az S8 és S9 után eltérő dizájnt kaphatna az S10, de az eddigi pletykák ennek ellentmondanak: állítólag marad az üveg elő- és hátlap, a fém keret, valamint az Infinity Display megjelenítő.

Konceoció

Az egyik nagy újítás a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó lehet, a másik pedig egy 3D-s előlapi kamerarendszer, de persze számos egyéb fejlesztés várható.

A friss hírekben szó esik a bemutatóról is, amire a megszokottnál hamarabb, január elején kerülhet sor a CES kiállításon. Erre azért van szükség, mert márciusban már az új hajlítható csúcsmobilt mutatják be, és a Samsung nem akarja, hogy ez ellopja a showt az S10 elől.

Koncepció

Az összehajtható újdonság egyébként csak kis darabszámban kerül majd legyártásra, ez még csak amolyan főpróba lesz, hogy a gyártó tesztelje a piac reakcióját egy ilyen futurisztikus készülékre.

Via PhoneArena, Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid