3 vezeték nélküli füles remek áron a Tomtop oldalán

0

Reméljük még győzitek, mert a november, mint minden évben, most is az óriási akciókról szól. A Tomtop csapata ezúttal kedvezményes áron kínál néhány klasszul felszerelt, de pénztárcabarát vezeték nélküli fülhallgatót, az alábbiakban ezeket fogjuk röviden bemutatni. 

(Xiaomi) 1MORE E1001BT 

Ez a tripla driverrel felszerelt, hallójáratba illeszkedő fülhallgató Bluetooth 4.2 modemmel, AAC támogatással, ENC zajszűréssel ellátott mikrofonokkal, valamint egy hajlítható nyakpánttal rendelkezik, így ideális lehet sportoláshoz. A készülék belsejében lévő 160 mAh kapacitású akkumulátor nagyjából 7 órás működési időt képes biztosítani, a töltés ehhez képest mindössze egyetlen órába telik, és USB-C porton keresztül történik. 10 méteres hatótávolság és 32 ohmos impedancia jellemzi a fülest, ami most mindössze 45,99 dolláros áron lehet a tiétek, ez magyar pénzben nagyjából 14 017 Ft-ot jelent. További részletek és rendelés erre a linkre kattintva!

(Xiaomi) 1MORE Omthing EO002

Ez már valamivel hagyományosabb készülék, vagyis adott egy pár fülhallgató, valamint jár melléjük egy töltésre is alkalmas tárolódoboz, amivel a fülesek üzemideje megtöbbszörözhető. A fülhallgatók IPX4 minősítésnek megfelelően bírják a nedvességet, burkolatuk alatt pedig Bluetooth 5.0 technológia dolgozik. Egy füles mindössze 4 grammot nyom, a pehelykönnyű kialakítás mellé ergonomikus formaterv jár, így órákon keresztül gond nélkül tudjuk használni az apróságokat. 7 mm-es driverek, extra basszus, és akár 20 órás működési idő jellemzi ezeket a fekete színben kapható mütyüröket, amelyekért most 25,99 dollárt, vagyis olyan 7 923 Ft-ot kér el a Tomtop. Részletes ismertetés és rendelés ezen a linken!

Lenovo X18 Mini TWS

A felsorolás végére egy másik gyártó portékáját hagytuk, a Lenovot valószínűleg már nem kell nektek bemutatni, a gyártó nem csak laptopokban, de fülhallgatókban is képes kiváló ár-érték arányú masinákkal előrukkolni. A készüléket Bluetooth 5.0 modem, 10 méteres hatótávolság, 20-20 KHz-es frekvencia átvitel, 91 decibeles érzékenység, és 32 ohmos impedancia jellemzi. A fülesek mellé most is kapunk egy tárolódobozt, ami egy 300 mAh-s aksival is el van látva, így biztosítva akár 20 órás működést az egyébként telefonálásra is használható fülhallgatók számára. A Lenovo fülese most mindössze 17,49 dollárért lehet a tiétek, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 5 330 Ft-ot jelent. Ha szeretnél többet tudni esetleg rendelni, akkor kattints bátran ide!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (37 euró vagy ~41 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid