3,2 méteres SUP evezővel 60 ezer Ft alatt a Tomtop akciójában

0

Nemsokára itt a nyári szezon, és idén is nagy sláger lehet a SUP-ozás. Ezek a felfújható állószörf deszkák igen praktikusak, könnyű szállítani őket, lehet rajtuk ülni, állni vagy akár feküdni is, és kifejezetten szórakoztatók tudnak lenni. A legtöbben bérlik őket, ami arra jó lehet, hogy kipróbáljuk, de ha valaki többször is szeretné használni, akkor érdemes lehet egy sajátot is beszerezni. Itthon jellemzően 100 ezer Ft környékén van egy SUP, de most ennél jóval olcsóbban kínálnak egy korrekt, nagy méretű típust, ami kiváló választás lehet a nyári kalandokhoz.

A Tomtop webáruház most egy 3,2 méteres SUP-ot kínál evezővel és sok más tartozékkal 139,77 dolláros áron EU raktárról, a szállítás még kb. 10 dollár, így átszámolva durván 56 ezer Ft-ot kell fizetni érte összesen, ami elég jó ár. Pár napon belül ki is szállítják, más fizetni való nem lesz. További részletek és rendelés ezen a linken.

  • Megjegyzés: külföldi oldalakon mindenképpen PayPallel ajánlott fizetni, ez védelmet nyújt.

A SUP teljesen felfújva 320 x 81 x 15 cm-es, és nagyjából 9 kg-ot nyom. Tartós, két rétegű PVC-ből készült, a felső részét pedig csúszásmentes, redőzött gumi borítja.

Az állószörf a nevével ellentétben nem csak állva használható, lehet rajta ülni vagy feküdni is, kinek hogy kényelmes. A teherbírás 150 kg, vagyis akár ketten is használhatják egyszerre.

A tartozékok között van egy könnyű evező, egy kézi pumpa, egy táska, uszony, javító készlet, illetve egy biztonsági kábel, ami abban segít, hogy ne hagyjuk el a SUP-ot egy esetleges borulás esetén.

Itt tudod megvenni: 3,2 méteres SUP-ot kínál evezővel és sok más tartozékkal 139,77 dolláros áron EU raktárról, a szállítás még kb. 10 dollár, így átszámolva durván 56 ezer Ft-ot kell fizetni érte összesen, ami elég jó ár. Pár napon belül ki is szállítják, más fizetni való nem lesz. További részletek és rendelés ezen a linken.

  • Megjegyzés: külföldi oldalakon mindenképpen PayPallel ajánlott fizetni, ez védelmet nyújt.

 

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid