Darabokra szedték a Redmi Turbo 3-at

0

A nemrég bejelentett Redmi Turbo 3, amely a nemzetközi piacokon Poco F6 néven jelenhet meg, a Xiaomi legújabb variációja az “olcsón kínálunk csúcshardvert” témára. A WekiHome csatorna videósa most ízekre szedte a készüléket, felfedve a belsejében rejtőző mérnöki leleményt.

A videót kínai nyelven tették közzé, de szerencsére van hozzá angol felirat. Az okostelefon szétszerelése a műanyag hátlap eltávolításával kezdődik, ezután pedig jönnek szépen sorban a hardveres összetevők.

A felvételen láthatjuk az összes fontosabb komponens elhelyezését, sort kerítenek a kamerákra, az akkumulátorra, az NFC chipre, a hangszórókra, a LED villanóra, láthatjuk az alaplapot, a processzort, az infravörös portot, a készülék belsejében lévő mikrofonokat, az operatív memóriát és az UFS 4.0 tárhelyet, valamint a Xiaomi saját fejlesztésű töltésvezérlő chipjét, a Surge P2-t is.

Az egyik legérdekesebb alkatrész egy chip, amely akkor lép működésbe, ha az akkumulátor feszültsége egy bizonyos szint alá csökkent. Ilyenkor már nem kapcsolhatnánk be a képernyőt, ám ez az apró komponens lehetővé teszi, hogy egy rövid ideig még használjuk a mobilt.

Habár a Redmi Turbo 3 valószínűleg soha nem fog Kínán kívül forgalomba kerülni ezen a néven, érdemes megismerkedni vele, mivel a globális piacokra a Poco márkajelzés alatt mégiscsak eljuthat. Egyes szóbeszédek szerint a készülék Poco F6 néven lesz kapható a népköztársaság határain kívül, dehogy mikortól és milyen áron, arról egyelőre a szivárogtatók sem beszélnek.

Forrás: WekiHome

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid