Itt az új 360 D819 okos csengő biztonsági kamera funkcióval és AI arcfelismeréssel

0

Megjelent egy vadonatúj okos csengő, amely számos hasznos funkcióval rendelkezik, mint az éjjellátó kamera, az arcfelismerő vagy a mozgásérzékelő, ráadásul az ára sem annyira vészes. Nézzük, mint tud az új 360 D819 nevű masina!

360 D819 okos csengő

A 360 nem egy annyira ismert márka, de aki szokott minket olvasni, az tudja, hogy egész jó robotporszívókat és más háztartási eszközöket gyártanak. Ezek sorát bővíti ez a most megjelent okos csengő, amely bevezető áron mindössze 89,99 dollárért rendelhető meg.

A kütyü egyik legfontosabb alkotóeleme természetesen a kamera, amely Full HD-ben rögzít, 162 fokos látószöggel, és infra LED-eket is kapott, amiknek köszönhetően éjjel is lát. Ezzel valós időben megnézhetjük, hogy ki áll az ajtónk előtt, legyünk akár otthon, akár távol a lakásunktól. Ezen túl biztonsági kamera funkcióval is ellátták, ha mozgást érzékel az eszköz, akkor egyrészt küld egy értesítést a telefonodra, valamint egy rövid videót, így rögtön láthatod, hogy mi történt. A felvételeket helyben is tudja tárolni Micro SD kártyán, de ez nyilván nem lenne olyan biztonságos, ezért egy felhőtárhelyre is továbbításra kerülnek az adatok, ahol egyszerre 48 órányi anyag fér el.

A videók mellett természetesen hangot is rögzít a masina, sőt, két irányban is lehetséges a kommunikáció, vagyis a telefonunkon keresztül tudunk beszélgetni azzal, akik az ajtónk előtt áll (akkor is, ha nem vagyunk otthon).

A 360 D819 okos csengő teljesen vezetékmentesen üzemel, ezt egy 5000 mAh-s aksi teszi lehetővé, ami 6 hónap készenléti időt ígér. A kommunikáció pedig természetesen WiFi-n keresztül történik.

Van egy rongálás érzékelő funkció is, ami egyrészt jelez nekünk, ha valaki megpróbálja eltávolítani a csengőt, másrészt hangos jelzést ad, mint egy riasztó.

Az egyik legmenőbb újítás pedig a mesterséges intelligenciát használó arcfelismerő. Ha valaki gyakran felbukkan nálunk, legyen az családtag vagy egy barát, akkor megadhatjuk a rendszernek, hogy kiről van szó, így később képes lesz azonosítani, hogy egy ismerős személy vagy egy idegen áll az ajtó előtt, és ezek az adatok természetesen mentésre is kerülnek, tehát visszanézhető, hogy kik jártak a lakásban (vagy az ajtónk előtt).

360 D819 bemutató videó és rendelési lehetőség

A 360 D819 okos csengő most bevezető akcióban 99,99 dollár helyett 89,99 dolláros áron rendelhető a GearBest oldalán, így a vámmentes Priority Line szállítással olyan 27 ezer Ft-ba kerül. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Ha esetleg a nedvesség, eső miatt aggódnál, akkor fölöslegesen teszed, ugyanis az IP67 szabvány szerint vízálló a kütyü!

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid