360 S5 robotporszívó – Profi lézeres takarító megfizethető áron

0

Azoknak, akik valaha is fulladtak már bele a házimunkába, vélhetően nem kell elmagyarázni, miért remek találmány a robotporszívó. Az ismertebb gyártók megoldásai mellett azonban egy ideje már ott vannak a kiváló ázsiai alternatívák, amelyek jóval megfizethetőbbek, mint mondjuk a Samsung gépei, és semmivel sem rosszabbak tőlük. Az alábbiakban az új 360 S5 robotporszívó kerül bemutatásra, ami tudásban, minőségben és árban is versenyre kel még a Xiaomi ajánlataival is.

Cikkünk tárgya egy megfizethető és kiválóan használható tisztítógép, amelyet a lézeres távolságérzékelő rendszer tesz igazán különlegessé. Az LDS technológiának köszönhetően a robotporszívó 360 fokban érzékeli környezetét, melyet másodpercenként 2160-szor szkennel, és térképet is készít a lakásunkról, ami egyáltalán nem jellemző az olcsóbb modellekre.

A valós idejű lokalizálás és az azt vezérlő algoritmus révén a gép képes meghatározni a leghatékonyabb takarítási útvonalat. Persze ha nekünk jobb elképzelésünk van, akkor egy okostelefonos alkalmazás segítségével bekapcsolhatjuk, illetve távolról vezérelhetjük a készüléket, ütemezhetjük a feladatokat, illetve kiválaszthatjuk a számunkra megfelelő tisztítási módot.

A szennyeződéseknek és a piszoknak esélye sincs, mivel a robotporszívó 2000 Pa szívóerővel rendelkezik a japán NIDEC gyártmányú kefe nélküli motornak köszönhetően.

A kiváló szívóerő, és a fejlett motor ellenére a gépezet meglehetősen halkan teszi a dolgát, mivel fejlett zajszűrő technológiával rendelkezik, így munkájával sem minket, sem a szomszédokat nem fogja zavarni. A készülék nagyon profi: akár két centiméteres küszöbökkel és más akadályokkal is boldogul, ha pedig merül az akkumulátor, magától visszatalál a dokkolóállomásra, és a töltés végeztével pedig onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta. A 360 S5 burkolata alatt egy 2600 mAh kapacitású akkumulátor található, a telepnek köszönhetően 75-110 perces üzemidő érhető el. A készülék teljes töltöttségének visszanyeréséhez körülbelül 180 perc szükséges.

A különböző összegyűjtött szennyeződések a beépített 0,55 literes portartályba kerülnek, a robotporszívókhoz képest komoly méret ellenére azért érdemes ezt frekventáltan üríteni. A készülékben nincs víztartály, így sajnos a felmosás funkciót nélkülöznünk kell, ám még ezzel együtt is kiváló alternatíva lehet bárkinek, aki nem igazán rajong a takarításért, háziállatot tart, és/vagy csak keveset tartózkodik otthon.

A 360 S5 robotporszívó most bevezető akcióban 299,99 dolláros áron rendelhető meg ingyenes vámmentes szállítással, így magyar valutára átszámítva körülbelül 87.000 forintból kijön a szerkezet. További információkért és megrendelésért kattintsatok erre a linkre!

További akciós robotporszívók:

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid