Nagyot változhat a Facebook, már tesztelik az új, oldalra görgethető hírfolyamot!

0

A felhasználók általában nem örülnek neki, ha valamelyik gyakran használt, jól megszokott alkalmazásuk gyökeresen megváltozik. A Facebook különösen szeret játszani az emberek idegeivel, és most egy olyan újítás került napvilágra, amiből egész biztosan nagy felháborodás lesz, ha bevezetik.

Jane Manchun Wong számtalan alkalommal rántotta már le a leplet idő előtt a Facebook terveiről, és most újfent megosztott valami érdekeset Twitteren. A posztja szerint a Facebook teljesen átalakítaná a hírfolyamot, ami egybeolvadna a 24 órás sztorikkal, és a posztok között oldalra seperve lehetne majd váltani.

Egy mozgóképen is bemutatásra kerül az újítás, ami egyáltalán nem tűnik felhasználóbarátnak. A funkciót egyébként a Facebook app androidos verziójából sikerült előcsalni, de nyilvánosan még nem érhető el. A működése egyszerű: jobbra-balra lehet váltani a bejegyzések között, amelyek tartalmaznak hirdetéseket és sztorikat is vegyesen. Ez leginkább a közösségi oldalnak lesz jó, hiszen sokkal jobban szem előtt lesznek a reklámok, nehezebben lehet majd átgörgetni rajtuk, és a történetek is nagyobb hangsúlyt kapnak – ezeket ugyebár már jó ideje próbálják a felhasználókra erőltetni.

A Facebook egyébként meg is erősítette, hogy valóban dolgoznak ilyesmin, de egyelőre nagyon korai fázisban jár a fejlesztés, még csak zárt körben tesztelik.

Forrás: TechCrunch

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid