360 S9 robotporszívó bemutató – Alacsony zaj és nagy tudás!

0

Egy robotporszívó azoknak lehet kiváló választás, akik egyformán tartják nagy becsben a szabadidejüket és az otthonuk tisztaságát. Ha netán mostanában szeretnél beszerezni egy ilyen készüléket, akkor érdemes megismerkedni a 360 S9 elnevezésű vadonatúj gépezettel, ami lézeres környezet érzékelést, a porszívózás mellett felmosás funkciót, egészen alacsony működési zajt, nagy szívóerőt, intelligens útvonaltervezést és nagyon korrekt üzemidőt kínál.

A 360 S9 robotporszívó most 569,99 dollár helyett 459,99 dollárért rendelhető az SMH360S9 kuponnal a Geekbuying európai (CZ) raktárából ingyenes és gyors szállítással, ami magyar valutában nagyjából 139 ezer forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Külső

Manapság már afféle standard a robotporszívók kialakításában a kerek forma, ez a készülék is ilyen dizájnnal rendelkezik, anyagát tekintve pedig ABS műanyag.

A 360 S9 dimenzióit tekintve 350 x 350 x 100 mm-es méretekkel bír, a mérlegen pedig 3,9 kg-ot nyom.

A szerkezetet simán be lehet tenni az ágy alá, ha nem akarjuk kerülgetni. A robotporszívó fehér színben kapható.

Funkciók

A 360 S9 burkolata alatt az egyik legfontosabb hardveres komponens a 48 wattos teljesítménnyel rendelkező elektromotor, ami lehetővé teszi a 2200 Pa szívóerőt, ami nem csupán a por és a megszokott szennyeződések számára lehet végzetes, de az allergén részecskéknek, atkáknak is elhozhatja a jó világ végét.

A robotporszívó belsejében fejlett HEPA szűrő található, ami elejét veszi a beszippantott kosz szökésének, vagyis a kifújt levegő tiszta lesz. A szűrő ráadásul kézzel mosható.

Hogy a szerkezet a lehető legjobban tudja végezni a munkáját, lézeres érzékelőkkel pásztázza környezetét, amelyeknek köszönhetően egy térképet készít, ez alapján végzi munkáját.

A 360 S9 képes az intelligens útvonaltervezésre, önállóan dolgozik, de mi is átvehetik az irányítást a mellékelt távirányító, vagy egy okostelefonos applikációt révén, ami egy csomó takarítási opciót tesz lehetővé.

Az alkalmazással lehet időzíteni, területeket blokkolni, valós időben követhetjük a szerkezet munkáját, felállíthatunk virtuális falakat, illetve azt is szabályozni tudjuk, hol mosson fel a gépezet, és hol ne.

A manuális irányítás is elérhető, ha szeretnénk, a robotporszívót ráadásul az okosotthont vezérlő virtuális asszisztensekkel (Alexa, Siri) is munkára bírhatjuk. A 360 S9 boldogul a 2 centiméter magasságú küszöbökkel, a zajkibocsátása pedig 53-80 decibel közötti, attól függően, hogy milyen szívóerőt alkalmaz a készülék. A robotporszívó, ha esetleg nem lett volna egyértelmű, nem csupán porszívózik, de fel is mos/töröl.

Üzemidő

A 360 S9 belsejében egy 5200 mAh kapacitású akkumulátort szereltek az ázsiai gyártó szakemberei, ami lehetővé teszi az akár 180 perces működési időt, ezalatt a gépezet egy akár 220 négyzetméteres lakást is kitakarít. A töltési idő nagyjából 240 perc. A robotporszívó képes az automatikus újratöltésre, vagyis ha munka közben egy bizonyos töltöttség alá zuhan az akkumulátor kapacitása, a masina teljesen önállóan visszatér a dokkoló állomásra, pótolja az elvesztett energiát, majd onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

A 360 S9 robotporszívó most 569,99 dollár helyett 459,99 dollárért rendelhető az SMH360S9 kuponnal a Geekbuying európai (CZ) raktárából ingyenes és gyors szállítással, ami magyar valutában nagyjából 139 ezer forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid