5000 mAh-s aksival érkezett a Motorola Moto G9 Plus

0

Magyarországon már egy ideje visszaesett az érdeklődés a Motorola készülékek iránt, ami mondjuk érthető, hiszen közel sincsenek annyira jelen, mint a régmúltban, de mi azért szemmel tartjuk őket. A Lenovo tulajdonában lévő gyártó a minap mutatta be hajlítható készülékét, a RAZR 5G-t, és most egy középkategóriás akkubajnokkal igyekszik lenyűgözni a méretes kijelzős mobilok rajongóit. A Moto G9 Plus egy igazi óriás: 6,8 colos képernyője mögött 5000 mAh kapacitású akkumulátor található, a burkolata alatt pedig egy Qualcomm Snapdragon 730G lapkakészlet teljesít szolgálatot, de akadnak más erényei is.

Az okostelefon belsejében tehát a már említett Snapdragon 730G chipset végzi a számításokat, amely mellett 4 GB RAM, valamint 128 GB belső tárhely található, utóbbi bővíthető egy akár 512 GB kapacitású micro SD kártya segítségével is. A Motorola újdonsága Android 10 operációs rendszert futtat.

A Moto G9 Plus kijelzője 6,8 hüvelykes, a felbontása Full HD+, a Max Vision képernyő támogatja a HDR10-et, bal felső sarkában pedig egy kivágás ad otthont az előlapi kamerának, amely 16 megapixeles felbontással néz majd farkasszemet a jövendőbeli tulajdonossal.

A tükröződős hátoldalon összesen négy képrögzítő egység virít, az elsődleges érzékelő egy 64 megapixeles modul, kapunk továbbá egy 8 megapixeles, környezetét 118 fokban érzékelő széles látószögű egységet, illetve egy 2 megapixeles makró kamerát, plusz egy szintén 2 megapixeles mélységérzékelőt. A Moto G9 Plus burkolata alatt egy 5000 mAh kapacitású, házilag nem cserélhető akkumulátor található, ami támogatja a 30 wattos gyorstöltést.

A telefon kapcsán még említést érdemel az oldalsó keretre szerelt ujjlenyomat-olvasó, a fülhallgató kimenet, az NFC, az USB-C port és a Bluetooth 5.0 modem. A készülék kapható lesz indigókék és rózsaarany árnyalatokban, és nagyjából 470 dollárnak megfelelő összegért vehetik meg, elsőként a brazil vásárlók. Hogy aztán további régiókban piacra kerül-e, egyelőre nem tudni, mint ahogyan azt sem, hogy másutt mennyiért vesztegetik majd az újdonságot.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid