3D nyomtató válogatás EU raktárról

0

Sosem volt még ennyire egyszerű a 3D nyomtatás, számtalan költséghatékony készülék érhető el, ráadásul ezek között vannak már egész minőségi opciók is. Most három olyan 3D nyomtatót mutatunk be, amelyek ár/érték arányban a legjobbak között vannak, ráadásul gyorsan és vámmentesen kiszállítják őket EU raktárról, így nem kell aggódnod a hosszú várakozás és az extra költségek miatt.

Creality 3D Ender-3

A Creality 3D Ender-3 0,1 mm-es pontossággal készíti az apró elemeket, melyek méretben 220x220x350 mm-esek lehetnek. A kibocsátott anyag 0,4 mm vastag, és a készülék 180 mm/másodperc sebességgel dolgozik. Használhatsz szinte bármilyen anyagot, TPU, ABS, PLA stb., a határ csupán a képzeleted, illetve a kreativitásod lehet.

Ha pótolnád az elveszett figurát a társasjátékhoz, vagy elkötelezett cosplayer vagy, és szeretnéd jelmezed bizonyos elemeit te magad megtervezni, egy ilyen gép hatalmas segítség lehet a számodra. A Creality 3D Ender-3 nyomtató most mindössze 166 dolláros áron rendelhető a TomTop webáruházából, az összegért cserébe már egy egészen profi, középkategóriás masinát kapsz. További műszaki jellemzők és megrendelés ezen a linken!

Anycubic i3 MEGA

Az Anycubic i3 MEGA már egy kicsit komolyabb gépezet, nem azért, mert másként bánik az anyaggal, hanem mert a vezérlés egy nagyon spéci érintőképernyőn történik. A nyomtatható idomok ezúttal 210x210x205 mm-esek, a pontosság jóval nagyobb – 0,3 mm -, míg a sebesség 20-100 mm/másodpercenként. A nyomtatás azonnal véget ér, amikor a gép úgy érzékeli, hogy elfogyott a töltőanyag, vagy ha netán elmenne az áram, és a beépített memóriájának köszönhetően később pontosan ott fogja folytatni az alkotást, ahol abbahagyta.

A nyomtató sokkal többféle töltőanyaggal képes működni, HIPS, ABS és PLA is alkalmas arra, hogy megvalósítsd az ötleteidet. Ha netán mondjuk letört valahonnan egy aprócska elem, amit persze az adott termék gyártója nyilván nem akar pótolni, helyette cserére buzdít, vagy egy teljesen egyedi komponenst akarsz létrehozni, keresve sem találnál jobb eszközt ezekhez, mint az Anycubic i3 MEGA. A háromdimenziós nyomtató most mindössze 229,99 dolláros áron kapható. További műszaki információk és a megrendelés lehetőségei ezen a linken tekinthetőek meg!

Creality CR-10S Pro

Természetesen a végére hagytuk az igazi nagyágyút, ami egyben jelen felsorolás legköltségesebb résztvevője. A Creality CR-10S Pro már tényleg egy professzionális készülék, 0,1 mm-es pontossággal, 180 mm/másodperc sebességgel, nyomtatni pedig akár 300x330x400 mm-es idomokat is lehetséges vele rengeteg típusú töltőanyagból. A szerkezet masszív alumínium vázzal rendelkezik, a kialakítás strapabíró, a készülék megvásárlása minden téren hosszú távú befektetésnek tekinthető.

A gépezet tökéletesen érzékeli, mennyi van még hátra a nyomtatás végéig, és mennyi töltőanyag található a belsejében, ha pedig netán kifogyna a filament, a munkavégzés azonnal szünetelni kezd. Hasonlóan ha netán nem várt események miatt megszakadna a nyomtatás, az újbóli üzembe helyezés után a folyamat bármikor újraindítható. A Creality CR-10S Pro már jóval komolyabb feladatok, munkák, elemek létrehozására is alkalmas, így elsősorban azoknak tudjuk ajánlani, akik már egy kicsit komolyabban foglalkoznak a 3D-s nyomtatás témakörével. A Creality CR-10S Pro most 469,99 dolláros áron rendelhető a TomTop kínálatából. A készülék jellemzőinek teljes listája, és a megrendelés ezen a linken érhető el!

 

Még valami: ha netán egy jó elektromos rollerre fáj a fogatok, a Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro még mindig nagyon kedvező áron vihető, ha szeretnétek több részletet is megtudni, akkor feltétlenül kattintsatok erre a linkre!

Forrás: TomTop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid