4 új olcsó Samsung mobil KitKat-tel!

0

Habár a Samsung mobiljai közül most leginkább a Galaxy S5 van reflektorfényben, azért az olcsó mobilokra is hatalmas az igény. Ezt persze ők is tudják, és mindjárt négy új alsó kategóriás okostelefont mutattak be KitKat rendszerrel.

Ezek közül a legkomolyabb mindenképpen a Galaxy Core II (felső képen), amivel kapcsolatban elég vegyes érzéseink vannak. Az elődhöz képest kicsit nagyobb, 4.5 colos kijelzőt kapott a készülék, de a felbontás maradt WVGA. A négymagos 1.2GHz-es processzor nagy előrelépés, de a RAM mennyisége sajnos 1GB-ról 768MB-ra, a belső tárhely pedig 8GB-ról a felére csökkent. Még szerencse, hogy van MicroSD bővítési lehetőség.

A többi új mobil leginkább a fejlődő országok lakosait célozza meg. A Galaxy Ace 4 (lenti képen) a szoftver terén hoz újításokat, és marad a 4 colos WVGA, valamint a kétmagos 1GHz-es vagy 1.2GHz-es processzor, attól függően, hogy a 3G-s vagy az LTE változatot választjuk.

galaxy-ace-4

A Galaxy Young 2 és a Star 2 még az előzőeknél is gyengébb lesz. A 3.5 colos HVGA kijelzőjük mellé egy szimpla 1GHz-es processzor társul.

Engadget

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid