Kiszivárgott részletek a Motorola Moto X+1-ről!

0

Halhattunk már párszor a Moto X utódjáról, ami X+1 néven jön majd, de eddig elég jól sikerült titokban tartani a telefonnal kapcsolatos részleteket.

A korábbi pletykák alapján bőr hátlapot kap a készülék és a Snapdragon 800-as processzor hajthatja majd. A kijelzővel kapcsolatban arról szóltak a hírek, hogy 5 vagy 5.2 colos lesz, és azt is több helyen megemlítették már, hogy a Moto 360 okosórával együtt debütál majd az új mobil.

Most egy brazil viszonteladó oldalán ennél sokkal részletesebb adatok tűntek fel. Ezek alapján tényleg a Snapdragon 800 hajtja majd a Moto X+1-et, 2.26GHz-es magokkal, amit 2GB RAM egészít majd ki. A kijelző 5.2 colos lesz full HD felbontással.

A kamerák felbontása 12 és 5 megapixel lesz a kiszivárgott infók alapján, a belső tárhely pedig nem kevesebb, mint 32GB, ráadásul bővíthető is. Lesz 4G és NFC támogatás, az akkumulátor kapacitása pedig 2900mAh. Nem túl meglepő módon a Motorola Moto X+1 gyárilag a legfrissebb Android 4.4.4-gyel jön majd.

A fenti információkat közül még egyik sem hivatalos, és a készülék kinézetét is homály fedi. A fenti képen a Moto X látható.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid