4G-vel is jön a Sony Xperia E4

0

Minden különösebb felhajtást mellőzve fedték fel a Sony Xperia E4-et, ami a belépőszintű készülékek között szeretne magának nevet szerezni. Ebben nagy segítség lehet a kedvező árazás, ám akinek ez sem elég, annak ott lesz a mobil LTE modemmel szerelt változata, az Xperia E4g, amiből duál SIM-es verzió is készül majd.

Az Xperia E4 minden tekintetben az Xperia E3 folytatásának tekinthető, csupán a korábbi modellbe szerelt LTE modem hiányzott belőle. Ennek pótlására jelentették be – szintén csendesen -, az E4g-t, amely akárcsak 3G-s testvére, rendelkezik duál SIM-es változattal is.

sony-xperia-e4

Az akkumulátor kapacitása megmaradt 2300 mAh-nak, és a gyártó továbbra is két napos üzemidőt ígér. A többi specifikáció teljesen ugyanaz, mint az E4 esetében: 5 hüvelykes qHD felbontású kijelző, 1 GB RAM, 5 és 2 megapixeles kamerák, valamint Android 4.4 KitKat, amelyet később 5.0 Lollipopra lehet majd frissíteni.

A Sony Xperia E4g-t áprilisban kezdik el értékesíteni 130 eurós áron, ami megegyezik a 3G-s verzió előrendelési árával, bár ez utóbbi 120 euróra csökkent azóta. A két SIM kártyát kezelő modell egyelőre még nincs beárazva.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid