Hivatalos videókon a HTC One M9

1

A HTC rajongói valószínűleg tűkön ülve várják már a tajvani vállalat zászlóshajójának márciusi bemutatóját, még akkor is, ha a lényegesebb specifikációk már nyilvánossá váltak. Ma kiszivárgott két videó, amelyeknek főszereplője nem más, mint a HTC One M9, illetve a rajta futó Sense 7.0 felhasználói felület. 

Az egyik új reklám leginkább a készülék kamerás képességeit igyekszik kidomborítani, amelyek a Sense 7.0 felülethez köthetők. A dupla főkamera odalett, helyette egy 20 megapixeles modul feszít a hátlapon. Az a 4 megapixeles Ultrapixel kamera pedig, ami a HTC One M8 hátlapján volt, valószínűleg az új készülék előlapjára kerül. A másik, promóciós célzattal készült klip a telefon különböző extra funkcióit, képességeit mutatja be. Nézd meg egyben a két videót:

https://www.youtube.com/watch?v=PH5drBUXnco

A kijelző körüli keret láthatóan vékonyabb lesz, és mindent összevetve egy prémium készülék körvonalai rajzolódnak ki a szemünk előtt. Nagy előrelépéseket tett a HTC a mobilos fényképezés terén, ezért nem véletlen, hogy ennyire népszerűsíti akarja a hátlapi képrögzítő egységet. Persze erről igazán véleményt majd csak a barcelonai MWC után tudunk mondani, ahol számos új készülék mellett, a HTC One M9-et is felfedik a nyilvánosság előtt.

jet

A videók egyébként mindenképpen valódiak, ezt a HTC egyik korábbi termékmenedzsere erősítette meg Twitteren.

PhoneArena@jetleigh

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid