4K kijelzővel érkezhet az LG G8 ThinQ

0

Mindössze egy hónapja mutatta be az LG a G7 ThinQ-t, de máris érkezett némi korai hír az utódról, ami 2019 elején jelenhet majd meg.

Általában a megjelenés előtt pár hónappal zúdul ránk a sok információ a legújabb mobilokról, és normál esetben ilyen korai hírrel sem foglalkoznánk, ám a mostani infót egy kifejezetten megbízható forrás hozta le (Ice Universe).

Úgy tűnik az LG feljebb lép, és nem használja majd tovább a csúcskategóriában a Quad-HD kijelzőket (2560×1440-es felbontás), melyeket 2014-től, az LG G3 megjelenése óta épít be a zászlóshajóiba. Ice Universe azt állítja Twitteren, hogy a következő évtől már 4K kijelzőkre válthatnak, ami az LG G8 ThinQ telefonban debütálhat.

Ez egyébként egészen biztosan LCD panel lesz, szóval az LG továbbra is kiáll az IPS technológia mellett, és OLED kijelzőt a jövőben is kizárólag a V szériájukhoz használnak majd. Arra nem tér ki a tweet, hogy miért most vált az LG, de több logikus magyarázat is akad erre.

Egyrészt lehet marketing stratégia, mivel a Samsung Galaxy S10 is ilyen felbontással érkezhet a pletykák szerint, és nem szeretnének lemaradni. A másik ok a VR technológia lehet, hiszen bár az LG-t eddig látszólag nem érdekelte ez a dolog, ezzel is újabb vásárlói réteget tudnának elérni, ami jobb eladásokat eredményezhetne.

Forrás: Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid