5.6 colos kijelzőt kaphat az LG G4

1

Az LG készülőfélben lévő zászlóshajója egy kicsit nagyobb kijelzőt kaphat, mint a korábbi generációk – állítja OnLeaks, a népszerű szivárogtató a Twitter oldalán. Az LG G4 képátlója 5.6 colos lehet, amelyen várhatóan 2560×1440 pixel fog sorakozni.

A bizonyos szóbeszédek szerint áprilisban érkező készülék kijelzőjének méretnövekedése egyáltalán nem nevezhető drasztikusnak, bár azért biztos lesznek jó páran, akik nem lesznek elragadtatva a változástól.

onleaks lg g4 tweetA többi, korábban kiszivárgott specifikáció egyelőre változatlan: Snapdragon 810-es processzor, 3GB RAM, 32 GB flash tárhely, 16/20 megapixeles hátlapi kamera stb. A kijelzőméretre visszatérve, idén úgy látszik a phableteké a főszerep az LG-nél, hiszen javában készül egy másik méretes készülék is, amely állítólag LG G4 Note néven érkezik majd, és a különlegessége a G Pen névre hallgató érintőceruza lesz.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid