5.7 colos hajlított kijelzővel jöhet a Galaxy S6 edge Plus

1

Egyre többet lehet hallani egy új, hajlított kijelzős Samsung mobilról, ami az általunk is tesztelt Galaxy S6 edge nagyobb méretű változata lehet. Most kiderült néhány friss információ a készülékről.

Az új modell pontos neve még nem ismert, így eddig csak Galaxy S6 edge Plus-ként (vagy csak simán Galaxy S6 Plus-ként) került említésre, a SamMobile viszont most néhány exkluzív, belső forrásból származó információhoz jutott hozzá. Az egyik legfontosabb részlet a kijelző mérete, amiről korábban úgy tudtuk, hogy 5.5 colos lesz, a friss hírek szerint azonban 5.7 colos képátlóra számíthatunk, hasonlóan az utóbbi két Galaxy Note modellhez. Az is kiderült, hogy a várakozásoknak megfelelően két oldalra lehajló kijelzőt kapunk, akárcsak az S6 edge esetében.

A másik dolog, amire fény derült, hogy az újdonság Android 5.1.1-es rendszerrel kerül majd forgalomba, bár ez nem olyan nagy meglepetés, hiszen jelenleg ez a legfrissebb Android verzió.

Korábban kiszivárgott kép:

galaxy-s6-plus-mkbhd-1

A Galaxy S6 edge Plus valamikor a harmadik negyedévben kerülhet bemutatásra, azaz nyár végén vagy ősz elején. A legvalószínűbb egyébként az, hogy a Galaxy Note 5-tel együtt debütál a készülék a szeptemberi IFA kiállításon.

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid