5 colos mobillal rukkolt elő a Xiaomi alá tartozó Duoqin

0

A Duoqin egy olyan márka, ami a Xiaomi ökoszisztémához tartozik. A brand 2018-ban tűnt fel utoljára a színen, amikor egy egyszerű “butatelefonnal” rukkoltak elő, ami azért biztosított néhány okos funkciót a tulajdonosok számára, például volt benne virtuális asszisztens. Most egy újabb készülékkel jelentkeztek, ami a Duoqin Qin3 Ultra névre hallgat. Az okostelefon egyik érdekessége a rendkívül kompakt, 5 colos képernyő, de a mobil alapvető koncepciója, hogy megszabadítson bennünket a zavaró alkalmazásoktól és azok káros hatásaitól. 

Az újdonság egy saját, egyedi Android 12 felületet futtat, aminek különálló alkalmazásboltja is van, ahonnan mindenféle appot le tudunk tölteni, kivéve játékokat, közösségi média applikációkat és rövid-videós alkalmazásokat. Így van, nincs TikTok, és ez a készüléket ideális gyerek-telefonná teszi, így nem csoda, ha a márka a Qin3 Ultrát elsősorban a lurkóknak szánja, hogy azok mindenféle zavaró tényezők nélkül élhessék a mindennapi életüket, de azért ne legyenek digitális szempontból lemaradva sem.

Ami a Duoqin Qin3 Ultra hardveres képességeit illeti, az okostelefont felszerelték egy 5,02 colos megjelenítővel, amin HD+ felbontásban jelennek meg a tartalmak, a bal felső sarokban pedig egy kivágás rejti az előlapi kamerát. A modul 5 megapixeles felbontásban rögzít. A hátoldalon egyetlen, 8 megapixeles szenzornak jutott hely, illetve egy LED-villanónak. A készülék egészen modern, letisztult formatervet kapott, lapos oldalakkal, és az egész telefon mindössze 118 grammot nyom.

 

A mobil belsejében MediaTek G99 chipset duruzsol, amely mellé 8 GB RAM és 256 GB háttértár kerül az összeszerelés során. A Qin3 Ultra energiaellátását egy 2500 mAh-s akkumulátor igyekszik biztosítani, ami elviekben 7 napos készenléti időre elegendő egyetlen feltöltéssel, illetve 9 órányi telefonálásra.

A Duoqin Qin3 Ultra arany, fekete és rózsaszín árnyalatokban kapható, nagyjából 232 dolláros áron. A kompakt okostelefon forgalmazása mar megkezdődött Kínában, globális értékesítésről egyelőre nem esett szó, pedig biztosan akadnának érdeklődők.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid